Hadsten Højskole
13. august - 16. december: ledige pladser

kontorstol

SAMARBEJDE MED RANDERS HF & VUC

På Hadsten Højskole har indgået et samarbejde med Randers HF & VUC om undervisning i kompetencegivende fag på flere niveauer

På Randers HF og VUC tilbyder, de hvad der kaldes “fagflex”. Det er fag på gymnasieniveau i bl.a.: Dansk, Matematik, Engelsk, Fysik, Samfundsfag og Kemi. Her får du faget på et halvt eller et helt år.

Typisk foregår det ved at der er få fremmødegange og en større mængde selvstudier & hjemmearbejde. Hadsten Højskole og Randers HF og VUC har et samarbejde, der gør at du kan følge et fag på “fagflex” mens du går på Hadsten Højskole.

På deres www.randershfvuc.dk kan du læse flere detaljer ved at gå ind under punktet “fleksible aftenhold”

Ring direkte til Randers HF og VUC på tlf. 86 42 56 44 for at høre mere om startdatoer, niveauer, arbejdsmængde og fag på “fagflex-ordningen”

Flexfag – i matematik, fysik og kemi
Endvidere tilbydes der fagflex på alle HF-niveauer i matematik, fysik og kemi. Der er tale om løbende optag og eksamen såvel til jul som foråret. Fagflex kræver stor selvstændighed af kursisten. Læreren fungerer som konsulent, der er til stede i to timer en gang om ugen og klar til at hjælpe med faglige spørgsmål og til at rette en del skriftligt arbejde. Kursisten arbejder meget på egen hånd, eventuelt i samarbejde med en anden kursist.

Studiecirkler eller fagflex er oplagt for den højskoleelev, der har visse faglige forudsætninger og som er interesseret i at forbedre enkelte gymnasiale fag forud for et videre studium. På højskolen indlægges der passende tid til forberedelse af fagene.

Fagflex med løbende optag:
Matematik C, matematik B, matematik A
Kemi C, kemi B, kemi A
Fysik C, fysik B, fysik A

brochure

_DSF3301
“Jeg synes, det er fedt, at man kan blande fagene og på den måde variere sit ophold.”
– Amalie Dalegaard

Morten Ramsland på Hadsten Højskole