Hadsten Højskole
10. september - 16. december: ledige pladser

faciliteter_fodboldbane

FACILITETER PÅ HADSTEN HØJSKOLE

Som elev på Hadsten Højskole, har vi mange gode faciliteter, du kan benytte dig af – både i undervisningen og i fritiden. Alle vores faciliteterne er tilgængelige for vores elever døgnet rundt.

• Søjlehallen: Et af skolens centrale rum. Her kan du spille billard, bordfodbold, brætspil, læse aviser eller blot slappe af i sofaen.
  • Gymnastiksalen: I skolens gymnastik sal finder du alt det, du har behov for, hvad enten du skal spille volley, badminton, bordtennis osv.
  • Fitnessrum: I fitnessrummet på Hadsten Højskole finder du selvfølgelig en bred vifte af maskiner, vægte osv. – både til styrke- og kredsløbstræning.
  • Multibane: Er vejret godt, er det skønt at være ude. På multibanen kan du spille tennis, basket osv.
  • Udendørs boldbane: Her spiller vi især fodbold.
  • Wi-fi: Vi har super god og stabil wi-fi i alle opholdsrum. I realiteten er der stort set også wi-fi på alle værelser.
  • Newsroom: Skolens Newsroom er åbent for alle elever – men henvender sig primært til de elever, der deltager i Prøveforberedende Journalistik. I newsroom kan du se nyheder, læse dagens aviser, benytte dig af skolens stationære pc’ere m.m.
  • Musiklokalet: Her finder du selvfølgelig alt det, der er behov for, når der skal spilles god musik.
  • Einstein: Einstein er elevernes festlokale. Lokalet bliver ikke kaldt Einstein, fordi vi oplever, at vores elever bliver lysende genier af at opholde sig her – men tidligere har lokalet været benyttet til fysik.
  • Maleri: Her kan du fordybe dig i dit værk.
  • Keramik: I keramik-lokalet kan du dreje, forme og på anden måde bearbejde leret.
  • Det blå værelse: Måske skolens hyggeligste rum. Her er det fedt at sidde og strikke, slappe af med en kop kaffe – eller blot lade tiden stå stille.
  • Shelters og bålplads: Er du vild med friluftsliv, behøver du ikke forlade skolens område. Vores nybyggede shelters står klar i løbet af efteråret 2014.

Vi har utallige andre faciliteter her på Hadsten Højskole, som du kan benytte dig af som elev. Måske bliver du vild med at benytte skolens mountainbikes, svede i saunaen eller noget helt andet. Helt sikkert er det, at vi har muligheder og faciliteter, der kan matche dine interesser.

brochure

_DSF3285
“Jeg kommer fra England og vil gerne studere på universitetet. For mig er et højskoleophold en god mulighed for at lære om den danske kultur.”
– Monica Sørensen

Design & Accessories