Hadsten Højskole
10. september - 16. december: ledige pladser

skolen2

LEDIGE STILLINGER PÅ HADSTEN HØJSKOLE

Hadsten Højskole søger en erfaren cater/ernæringsassistent til en fast fuldtidsstilling til ansættelse pr. 1. november 2017 eller snarest muligt.

Vi er et dynamisk team på fire piger, der hver dag bespiser cirka 90 højskoleelever og om sommeren op til 150 kursister.

Vi søger en serviceminded holdspiller, som går til de store som de små opgaver med godt humør og ønsket om at levere mad af høj kvalitet med alt lavet af friske råvarer. Du skal sammen med dine kollegaer sikre, at elever og kursister får en sund, lækker og alsidig kost samt en god service. Vi forventer, at du er uddannet cater eller ernæringsassistent, at du har gode referencer og at du kan arbejde selvstændigt.

Din arbejdstid vil primært ligge mandag til fredag i tidsrummet 06.45 til 14.15. Weekendarbejde og sent aftenarbejde vil forekomme.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet og plads til det personlige initiativ.

For yderligere information se skolens hjemmeside (www.hadstenhojskole.dk) eller kontakt køkkenleder Tine Skovlund på 8698 0105.

Ansøgning sendes pr. mail på info@hadstenhojskole.dk mærket “cater/ernæringsassistent”, så den er os i hænde senest fredag den 1. september 2017. Eventuel samtale vil finde sted i uge 37.

brochure

“Jeg faldt for muligheden for at blande fag på tværs af områder.”
– Pernille V. Holm

Design & Accessories