Hadsten Højskole
10. september - 16. december: ledige pladser

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING

Nedenstående undervisningsmiljøvurdering er udarbejdet i 2016.

Det æstetiske UVM:
Det vurderes, at det æstetiske UVM er meget fint.
Samspillet mellem kroppens sanser og rummet – den rumlige oplevelse i hverdagen – er meget tilfredsstillende.
Undervisningsrummene skaber gode stemninger og er inspirerende.
Undervisningslokalerne er alle lyse og venlige. Der er farver, billeder/kunst i lokalerne. De fleste lokaler har murstensvægge, som giver et godt indeklima og en god akustik.
Det betyder, at lokalernes arkitektur på en meget god måde understøtter undervisningen – herunder også den udfoldelse, der er i pauserne.
Der er ikke konstateret problemer på det æstetiske område inden for UVM.

Det psykiske UVM:
Det er den almindelige opfattelse, at det psykiske UVM er godt.
Der er en fin trivsel hos både lærere og elever.
De sociale og individuelle faktorer, som: fællesskab, venskab og samarbejde fungerer godt, og der er ikke konstateret mobning eller chikane på skolen.
Såvel lærere som elever indgår i et fint samarbejde, som er med til at stimulere arbejdsglæden. Der er en udstrakt grad af medbestemmelse i undervisningen, ligesom der er mange udfordringer til eleverne. Dette giver en god faglig stimulering, engagement og motivation.
Der er ikke konstateret problemer på det psykiske område inden for UVM.

Det fysiske UVM:
De fysiske rammer vurderes i almindelighed til at være meget gode.
Der er gode sikkerheds- og sundhedsmæssige forhold.
Undervisningslokalernes indretning og funktion er tilfredsstillende på alle væsentlige områder: inventar, pladsforhold, adgangsveje, gulvbelægning, lysforhold, indeklima, temperatur, akustik, støj, oprydning, rengøring, adgang til frisk luft, førstehjælp, flugtveje samt beredskabsplan ved brand og brug af maskiner.
Der er ikke konstateret problemer på det fysiske område inden for UVM.

Konklusion:
Undervisningsmiljøet på Hadsten Højskole giver i sin helhed ikke anledning til bemærkninger.
I gennemsnit får Hadsten Højskole karakteren 9,28 (efter 12-skalaen) for det samlede UVM.

brochure

“Jeg valgte Hadsten Højskole, fordi mine forældre også har gået her.”
– Katrine M. Sørensen

Design & Accessories