Hadsten Højskole
10. september - 16. december: ledige pladser

Rejse højskole: Rejser med Hadsten Højskole

REJS UD I VERDEN MED HADSTEN HØJSKOLE

Det er en tradition, at vi på Hadsten Højskole rejser ud i verden. Forår og efterår kan du vælge mellem en studierejse til enten New York & Washington D.C. eller en kombineret kultur- og storbyoplevelse i henholdsvis Spindl i Tjekkiet og Berlin i Tyskland.

På Hadsten Højskole kombinerer du dit højskoleophold med uforglemmelige rejse-minder. Slå nysgerrigheden til og lad det sprudlende storbyliv danne rammerne for nye oplevelser og indtryk i et trygt og nysgerrigt fællesskab med de øvrige højskole-elever og lærere.

Læs meget mere om vores rejser til New York & Washington DC og om vores rejser til Berlin og Tjekkiet.

Har du spørgsmål vedr. højskolens rejser, så ring til os på tlf. 8698 0199 eller send os en mail på info@hadstenhojskole.dk.

Du er også meget velkommen til at komme forbi til en rundvisning, hvor du kan høre meget mere om Hadsten Højskole og vores rejser. Vi glæder os til at møde dig!