Foråret 2021 begynder 10/1 - VENTELISTE.

2. periode begynder

2. periode begynder

Efterårsholdet 2020 er nu halvvejs i deres højskoleforløb, og det betyder, at deres skema ændrer sig. 1. periode er nu overstået, og fra i dag tager de hul på 2. periode. Nogle fag er ikke længere på skemaet, mens der i stedet er kommet nye spændende fag ind i 2. periode.

Når eleverne vælger fag, kan de vælge mellem de såkaldte periodefag og de gennemgående fag. Mens de gennemgående fag vil være på skemaet hele opholdet, er periodefagene kun i skemaet i den første eller anden halvdel af opholdet – det vi kalder hhv. første og anden periode.

Blandt de fag, som eleverne nu må vinke farvel til kan nævnes Naturvandring, Strikkeri, Klatring og Boldspil, der alle lå mandag. De er i stedet erstattet af fag som Kriminalpolitik, Yoga, Filosofi og Sundhed og Livsstil.

Der vil samtidig være udskiftning på nogle af holdene. Keramik er f.eks. på skemaet i begge perioder, men grundet stor efterspørgsel, er det kun muligt at have det i første eller anden periode. Anden periodes keramik bliver varetaget af Sara Louise Mollerup, der skal undervise eleverne i frem til semesterets afslutning.

I løbet af ugen kan eleverne se frem til fag som Retorik, Massage og Velvære, Design, Story Slam, Vild med Dans og Tegning, der alle er periodefag i anden periode.