ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august

DESIGN & ACCESSORIES

_DSF5148

Det er tilbehøret, der gør helheden, siger man. Så hvorfor ikke springe med på Design & Accessories, hvor du kommer til at skabe dit eget unikke tilbehør til dit tøj eller din bolig. Uanset om du vil designe smukke smykker, flotte sofapuder eller århundredets tevarmer, så er det her, du får afløb for din kreativitet. Og så får du også både designhistorie, tekniske færdigheder og viden om kendte designhuse med i købet.

 

Det unikke er moderne, og det er lige præcis unika, du kommer til at skabe, når du vælger faget Design & Accessories. I dette fag får du mulighed for at kreere din egen smukke smykkelinje. Du kan give dit hjem nyt liv med dine hjemmedesignede lampeskærme, farvestrålende puder eller sjove tæpper på gulvet. Og du kan fremtrylle dine egne varianter af smarte tørklæder, tasker eller andet tilbehør til garderoben.

Om du vil strikke, hækle eller sy er helt op til dig, for i Design & Accessories lærer du at beherske de forskellige fremstillingsmetoder. Du bliver også introduceret til snitmønstre og tilskæring, og du hører om trends og får ny inspiration til din egen produktion. Derudover hører du om designhistorie, og du bliver præsenteret for forskellige accessoriesfirmaer- og designere.

Se mere om de øvrige kunst-relaterede fag under Kunst og kunsthåndværk. Du kan også læse mere om Hadsten Højskole i vores brochure. Du er også meget velkommen til at besøge os og få et lille indblik i livet på vores højskole – book blot en rundvisning her!

Fagområde: Kunst & Kunsthåndværk

Underviser: Christina Norre

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3263
“Jeg er “vokset” rigtig meget siden den første uge her. Og det er kun blevet bedre og bedre.
– Stine Marie Simonsen

NYHEDER

Fodboldpiger

Uovervindelige fodboldhold fortsætter stimen

maj 17, 2019
Elevmode 2019

Grin og gensynsglæde ved Elevmødet 2019

maj 06, 2019
Ulla nyansat

Nyt ansigt på kontoret

maj 01, 2019