ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august

ANATOMI & FYSIOLOGI

2013-10-01-17.06

Den menneskelige krop er en kompliceret og fascinerende mekanisme. I Anatomi & Fysiologi løfter vi lidt af sløret for, hvad der får vores hjerte til at banke, hvad der sker når musklerne pumper løs på sportspladsen, og hvordan kroppen heler sine egne sår. Menneskets anatomi og fysiologi er mangesidet, og du vil på dette lange kursus kunne styrke din viden på en lang række områder.

 

Faget giver dig både praktisk og teoretisk indsigt i, hvad der ligger i fagudtryk fra bugspytkirtel til blodsukker og vi får mulighed for at undersøge vores egne kroppe nærmere – udstyret med den nye viden, vi gennemgår. Den praktiske del af undervisningen kombineres med en teoretisk del, hvor vi bruger film og computeranimationer til at dykke dybere ned i kroppens anatomi.

Undervejs kommer vi også omkring sundhedssektorens rivende udvikling helt tilbage fra dengang åreladninger var lægens automatiske svar på de fleste dårligdomme til i dag, hvor stamcelleforskning og genteknologi er en vigtig del af, hvordan vi kan behandle sygdomme.

Drømmer du om en karriere som social- og sundhedsassistent, læge, ambulanceredder, jordemoder, fysioterapeut eller noget andet indenfor sundhedssektoren, er et langt kursus i Anatomi & Fysiologi på Hadsten Højskole en rigtig god forberedelse. Vi ser ofte, vores elever har en interesse inden for ergoterapi, fysioterapi og lægevidenskaben og bruger faget som et springbræt til deres videregående uddannelse.

Husk, at du kan bestille vores brochure, hvor du kan læse mere om Anatomi & Fysiologi samt højskolens øvrige fag. Vil du opleve vores faciliteter på nært hold, giver vi gerne en rundvisning.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Emma Sand

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3257
“Jeg har hovedsageligt valgt sundhedsfag som f.eks. Anatomi & Fysiologi.”
– Troels Schmidt

NYHEDER

Fodboldpiger

Uovervindelige fodboldhold fortsætter stimen

maj 17, 2019
Elevmode 2019

Grin og gensynsglæde ved Elevmødet 2019

maj 06, 2019
Ulla nyansat

Nyt ansigt på kontoret

maj 01, 2019