BÆREKRAFTIG – HANDLEKRAFTIG BÆREDYGTIGHED

Bæredygtig handlekraf

Vil du være med til at give planeten en hjælpende hånd og gøre noget, der hvor du selv kan gøre en forskel? Så har du chancen nu!

Man kan næsten blive opgivende når man hører om klimaforandringer. For gør små ændringer i min hverdag overhovedet en forskel? JA, det gør det! Hvert af tiltagene laver en ubetydelig ændring i det store billede, men når mange laver små ændringer, så bliver de betydningsfulde i det store billede.

I dette fag skal vi arbejde med at få et mere bæredygtigt liv, og vi skal gøre det ved at være handlekraftige. Vi skal tage fat helt praktisk på forskellige projekter, der hver især kan gøre en lille forskel. Vi skal lave klimavenlig mad, mindske madspild, dyrke grøntsager, måle strømforbrug, bygge af genbrugsmaterialer, sy lapper på tøjet eller andre projekter, som vi sammen planlægger.

Vi skal blive inspireret ved at besøge og opleve mennesker, som har valgt til et mere bæredygtigt liv f.eks. Simple Living, energineutral bolig og Nul affald. Og så skal vi ikke mindst i samarbejde få øjnene op for de utallige små ændringer, vi alle sammen kan overskue, og som i det store billede kan være med til at gøre en nødvendig forskel.

Fagområde: Politik og Samfund

Underviser: Emma Sand

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

NYHEDER

Fuld gang i festival

november 26, 2021

Explora-uge: Juleri, festival, gådeløsning og fængselsbesøg

november 22, 2021

Et indblik i højskolelivet

november 15, 2021