ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august

BOLDSPIL

2013-12-10-01.21.28

I Boldspil vender vi alting på hovedet og giver plads til hinanden uanset niveau. Faget er altså både for dig, der er bange for bolde og dig, der er helt fortrolig med dem. Uanset hvilke oplevelser du kommer med, vil du opleve, at du bliver bedre, end da du begyndte. Både til det boldtekniske og det taktiske. Det bedste, der kan ske, er, at du finder glæden ved at spille en masse forskellige boldspil.

 

På programmet står både traditionelle boldspil som fodbold, håndbold og basketball. Men du lærer også at spille mere utraditionelle og ukendte boldspil som balleball, partibold, skubbebold og skohockey. Undervejs bliver du coachet af din underviser – på både det individuelle plan som i holdfærdigheder. Det er også Boldspil, du skal vælge, hvis du drømmer om selv at blive instruktør eller træner. Højskolen arbejder sammen med byens sportsklubber og folkeskoler, og det giver dig rigtig gode muligheder for at udvikle dine kompetencer på netop det område.
Udover de forskellige boldspil vil du i faget også få en mere teoretisk viden om netop boldspil. Du læser faglitteratur om boldspil, og via både dialoger og foredrag sætter vi boldspillet ind i en historiske og en samfundsmæssig kontekst.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Søren Quist Nielsen

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3209
“Det er en kliché at sige, at man er blevet klogere på sig selv – men det er jeg virkelig!.”
– Mads Holst

NYHEDER

Fodboldpiger

Uovervindelige fodboldhold fortsætter stimen

maj 17, 2019
Elevmode 2019

Grin og gensynsglæde ved Elevmødet 2019

maj 06, 2019
Ulla nyansat

Nyt ansigt på kontoret

maj 01, 2019