Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

BRUGSKLAVER & GRUNDLÆGGENDE MUSIKTEORI

2013-12-10-01.24.01

Måske har du allerede lidt af klaverspillet i fingrene. Eller også har du bare lyst til at lære det. I Brugsklaver og Grundlæggende Musikteori er det dig, der slår tonen an. Her øver vi ikke klassiske etuder og fingersætning – vi spiller klaver, der fra første strofe får salen til at gynge og synge med.

Det lyder fantastisk, når en klaverbokser for alvor ruller sig ud og fingrene danser hen over tangenterne. I dette fag er det dig, der lærer de gyldne akkorder, så du uden sved på panden kan indtage klaveret derhjemme eller højskolens gamle flygel. Du får enten solo- eller holdundervisning, og vi koncentrerer os mere om melodilinjerne og de tilhørende akkorder end om helt korrekt fingersætning.

Målet med Brugsklaver og Grundlæggende Musikteori er, at du får et basiskendskab til at spille klaver. Og vi tør godt lov dig, at du ikke går forgæves. Repertoiret spænder fra Carl Nielsen til Peter Sommer – begge kunstnere er blandt de klassikere, vi synger på Hadsten Højskole, når vi hver dag mødes over fællessangen til morgensamlingen. Og inden du afslutter faget, bliver det dig, der sidder ved flyglet og får både elever og lærere til at synge med.

Fagområde: Musik & Sang

Underviser: Steffen Jonassen

brochure

_DSF3285
“Jeg ved godt, hvad jeg vil studere efterfølgende. Jeg vil bare gerne have en masse gode oplevelser og opleve Danmark.”
– Monica Sørensen

Vi har købt nyt podcast-udstyr på skolen, så eleverne kan producere deres egne podcast

Podcast på skolen

november 05, 2018