ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 23. februar 2020

BRUGSKLAVER & GRUNDLÆGGENDE MUSIKTEORI

2013-12-10-01.24.01

Måske har du allerede lidt af klaverspillet i fingrene. Eller også har du bare lyst til at lære det. I Brugsklaver og Grundlæggende Musikteori er det dig, der slår tonen an. Her øver vi ikke klassiske etuder og fingersætning – vi spiller klaver, der fra første strofe får salen til at gynge og synge med.

 

Det lyder fantastisk, når en klaverbokser for alvor ruller sig ud og fingrene danser hen over tangenterne. I dette fag er det dig, der lærer de gyldne akkorder, så du uden sved på panden kan indtage klaveret derhjemme eller højskolens gamle flygel. Du får enten solo- eller holdundervisning, og vi koncentrerer os mere om melodilinjerne og de tilhørende akkorder end om helt korrekt fingersætning.

Målet med Brugsklaver og Grundlæggende Musikteori er, at du får et basiskendskab til at spille klaver. Og vi tør godt lov dig, at du ikke går forgæves. Repertoiret spænder fra Carl Nielsen til Peter Sommer – begge kunstnere er blandt de klassikere, vi synger på Hadsten Højskole, når vi hver dag mødes over fællessangen til morgensamlingen. Og inden du afslutter faget, bliver det dig, der sidder ved flyglet og får både elever og lærere til at synge med.

Fagområde: Musik & Sang

Underviser: Steffen Jonassen

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3285
“Jeg ved godt, hvad jeg vil studere efterfølgende. Jeg vil bare gerne have en masse gode oplevelser og opleve Danmark.”
– Monica Sørensen

NYHEDER

Husråd første Forår 2020

Husrådet på plads efter kampvalg

januar 21, 2020
Velkommen foråret 2020

Velkommen til Foråret 2020

januar 06, 2020

På gensyn til Efteråret’19

december 16, 2019