ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august

FILOSOFI

Filosofi

Er du en tænker? Undrer du dig over tilværelsen og verden? Filosoferer du over livets store spørgsmål som kærlighed, livet, døden. Så byder Hadsten Højskole dig velkommen til Filosofi. I dette fag tager vi livtag med tilværelsen og de mange aspekter af det at være menneske. Vi tænker over og taler om det gode og det onde, om frygt, had, hvad det vil sige at elske sin næste – og alt det andet mellem himmel og jord.

 

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor du kan lide at leve? Eller hvem din næste egentlig er? Det er bare nogle af de filosofiske spørgsmål, vi prøver at afdække i faget Filosofi. I dette fag går vi tæt på meningen med selve livet, men du skal forberede dig på, at du ikke får ét enkelt svar på det store spørgsmål. Vi afprøver holdninger og meninger via den sokratiske samtale. Vi følger enhver mening op med et hv-spørgsmål, og på den måde bevæger vi os omkring et emne fra alle tænkelige vinkler.

I Filosofi kommer vi også rundt i tankernes land ved hjælp af både musik, film og gode fortællinger. Vi kobler de mange facetter til den historiske og samfundsmæssige struktur, som vi mennesker er en del af, og du bliver udfordret på din evne til at koble dig selv til både historiske, kulturelle og samfundsrelaterede tekster.

Fagområde: Kommunikation & Sprog

Underviser: Kristian Kirk

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3271
“Jeg googlede og faldt for muligheden for at kombinere fagene.”
– Gustav Sindberg

NYHEDER

Afskedskram

På gensyn til forårsholdet ’19

juni 15, 2019
Foraar aargang 2019

Alternativ undervisning og gåtur langs stranden

juni 12, 2019
Grundlovsfejring i Hadsten

Grundlovsfejring i sommersol

juni 06, 2019