ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 16. august 2020

FODBOLD

Fodbold

Er du bidt af bold, så skal du selvfølgelig vælge faget Fodbold. For på Hadsten Højskole spiller vi også verdens bedste boldspil. Vi spiller kampe, aflurer- og afprøver teknikker og taler om fodboldens rødder og historie – fra antikkens Grækenland til nutidens England. Vil du være med her, får du med andre ord bold i lange baner.

Fodbold rummer mange facetter, og vi prøver i dette fag at afdække de fleste. Du får mulighed for at fordybe dig i spillet, når du får masser af teknisk træning, og stort set alle øvelserne foregår med bold. Du lærer at udføre halvt liggende vristspark, du får kontrol over driblingerne, du lærer at heade, og så er der godt med lår og brysttræning på programmet.
Individuel coaching giver dig en klar fornemmelse af dine egne evner og dit udviklingspotentiale, og så får du selvfølgelige masser af kamptræning. Vi spiller 1:1, 2:2 og 3:3 – og naturligvis 7:7 og 11:11. Derudover lærer du i praksis, hvad udtryk som dybdeløb, zoneopdækning, mand-til-mand-forsvar, presspil og geniale stikninger betyder. Og du får en mere teoretisk viden om fodboldens historiske og samfundsmæssige betydning gennem årene, når vi både hører foredrag om fodbold, læser fodboldfagligt materiale og ikke mindst diskuterer fodbold. Er der spillere nok, kan vi dele deltagerne op i pige- og drengefodbold, ligesom vi gerne deltager i turneringer og samarbejder med klubber fra både Hadsten og Aarhus. Du kan også tage forskellige DGI-trænerkurser under dit højskoleophold, for eksempel Indendørs træning, Ny træner, Fodboldtræning for de yngste samt Fodboldskole.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser:  Kristian Kirk

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3124
“Jeg har valgt sportsfag for at komme i form og for at have det sjovt.
– Laura Møller

NYHEDER

Foråret 20 afslutning

Et ualmindeligt højskoleforår har nået sin ende

juni 25, 2020
Festival højskole Hadsten

Succesfuld debut til højskolefestival

juni 20, 2020

En smagsprøve på podcastuniverset

juni 15, 2020