Hadsten Højskole
ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 6. januar 2019

FRILUFTSLIV & TEAMBUILDING

friluftsliv

Er du til livet under åben himmel i vinterhalvåret, og er du frisk på at trodse regn, sne og kulde, så er Friluftsliv & Teambuilding noget for dig. Her kommer du ud i naturen og får prøvet dig selv af, når vi arbejder med samarbejde og sanseoplevelser – især varme og kulde.

 

I faget kommer du til at udfordre dig selv. Vi vinterbader, smutter en tur i den hjemmelavede sauna og prøver kræfter med at bygge en ”hot tub” af et gammelt badekar med bål under. Generelt arbejder vi med de grundlæggende forudsætninger, der sætter dig i stand til at leve det enkle og primitive liv i naturen om vinteren – at finde vej, holde dig tør og varm, lave bål og fremtrylle lækkert og velsmagende bålmad.

Vælger du dette fag, kommer du til at opleve naturens stilhed og vejrets ubarmhjertighed i de hyggelige og trygge rammer, som højskolefællesskabet giver. Vi kommer til at sove ude i frostvejr – i skolens shelters, i bioak eller i en snehule. Om det bliver under en smuk og stjerneklar nattehimmel eller i snestorm, vil tiden vise. Udover naturoplevelser bliver du udfordret på dine egne grænser og klogere på dine handlemønstre. Og så kommer du også til at diskutere forskellen på kultur og natur samt udviklingen af det natursyn, som præger vores moderne liv i dag.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Emma Sand

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3467
“Jeg prøver grænser af og presser mig selv personligt.”
– Kathrine Bisgaard Henriksen

NYHEDER

Vi har købt nyt podcast-udstyr på skolen, så eleverne kan producere deres egne podcast

Podcast på skolen

november 05, 2018

Udfordringsdøgnet

oktober 29, 2018

Journalister debatterer fake news

oktober 26, 2018