GRUNDIDRÆT

Grundidraet

Alle former for idræt og sport er sjovere, hvis grundformen er i orden. Det er sjovere at spille fodbold, når du kan følge med i højt tempo ned ad banen, og det er sjovere at spurte over målstregen i et motionsløb, når du stadig har overskud til at vinke til publikum. Derfor er det din grundform, vi sætter i centrum i dette fag. Det bliver hårdt arbejde. Og det bliver sjovt.

 

Udgangspunktet i Grundidræt er din form, og du er velkommen uanset, om du er i topform, eller det er lidt for længe siden, du har haft pulsen oppe. Målet er det samme for alle, der vælger dette fag på Hadsten Højskole: Formen skal i vejret.
Vi kommer til at arbejde hårdt, og nogle gange bliver det også mere hårdt end sjovt. Vi løber og vi styrketræner i højskolens gymnastiksal. Vi finder på sjove øvelser, der får dine muskler til at brænde og blodet til at rulle, og vi gentager dem mange gange. Til gengæld lover vi dig, at din kondition bliver markant bedre. I takt med at du udfordrer din fysik, kommer du også til at opleve, at humøret stiger, for krop og psyke hænger sammen. Det er bare én af sidegevinsterne, når du vælger Grundidræt.

Så er du til sport og idræt, og vil du gerne komme i bedre form, vil faget Grundidræt på Hadsten Højskole være noget for dig. Er du interesseret i at lære mere om højskolens øvrige fag, kan du bestille en brochure. Vil du opleve faciliteterne helt tæt på, giver vi dig gerne en rundvisning.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Nanna Holvad

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3257
“Jeg har valgt fag udfra mit mål om at blive idrætspædagog. Sport har altid været en stor del af mit liv – det er det også her på Hadsten Højskole.”
– Troels Schmidt

NYHEDER

Tidligere elever kunne endelige mødes igen

oktober 05, 2021

Kærlighed i teateret

oktober 01, 2021

En weekend i kærlighedens navn

september 13, 2021