Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

GUITAR FOR BEGYNDERE

guitar_for_begyndere

Har du altid skelet misundeligt til dem, der kan tryllebinde publikum med en guitar, så er det nu, du skal slå til. I faget Guitar For Begyndere får du styr på de grundlæggende musikalske greb, og du bliver i stand til at akkompagnere kendte fællessange fra både Kim Larsen, Oasis og The Beatles. Tag din egen guitar med under armen, eller lån én på højskolen – så er du i gang.

Når du vælger Guitar For Begyndere, bliver du introduceret til de klassiske og mest anvendte greb indenfor guitarspillet. Du begynder med andre ord helt fra bunden. Undervisningen tager udgangspunkt i en guitarbog, som du køber på skolen, og derudover indgår grundlæggende musikteori som en del af faget. På højskolen har vi 16 spanske guitarer, som eleverne kan låne, så du behøver altså ikke medbringe din egen. Men har du en stående, der trænger til at blive stemt, så tag den med og lær også, hvordan du gør det. Udover undervisningen anbefaler vi, at du øver dig mindst en time om ugen. Til gengæld lover vi, at det kan blive dig, der spiller for, næste gang der er fællessang til familiefesten eller hyggeaftenen med vennerne.

Fagområde: Musik & Sang Underviser: Steffen Jonassen

brochure

_DSF3213 “Her på Hadsten Højskole har jeg fået venner fra hele Danmark.” – Mette Marie Rosenkjær

Vi har købt nyt podcast-udstyr på skolen, så eleverne kan producere deres egne podcast