EFTERÅR 2021 - VENTELISTE FORÅR 2022 - LEDIGE PLADSER

HH Unplugged

Faget er for dig, der har interesse i det håndspillede og i de små lækre detaljer i musikken. Vi laver vores eget akustiske band, som i løbet af semesteret vil give mini-koncerter for skolens andre elever. Vi spiller på guitarer, ukuleler, harmonika, klokkespil, diverse slagtøj og hvad vi ellers kan finde på.

HH Unplugged er faget, hvor vi fjerner forstærkerne og lader instrumenternes og sangernes lyd være fremtrædende. Når vi fravælger at sætte strøm til instrumenterne, bliver der ro og plads til at bruge mere tid på den enkelte sang. Og på det enkelte instrument. Det kræves ikke, at du er god til at spille eller synge, før du kan være med. Det vigtigste er, at du interesserer dig for at gå på opdagelse i musikkens verden.

Vi vil fokusere på vokalharmonier, opmærksomhed i musikken og det umiddelbare. Sangene, som vi finder i fællesskab, kan komme mange steder fra. Det vigtigste er, at vi prøver at finde ind til musikkens kerne.

Hvis du er nysgerrig på højskolen, så bestil en gratis brochure, eller kom ud og tal med os og få en rundvisning. Hvis du er nysgerrig på, hvilke andre musikfag vi har, kan du læse mere om dem her.

Fagområde: Musik & Sang

Underviser: Steffen Jonassen

Bestil brochure

Asmus Dam
“Jeg er blevet rigtig glad for, at jeg valgte musik. Jeg synes det er vildt fedt, når vi spiller for de andre elever.”
– Asmus Dam

Online Åbent Hus

april 13, 2021
Rundbold, højskole,