ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar

HJERNENS MYSTERIER

_DSF3091

Selv om vi ved meget om hjernens opbygning og funktion, så er samlingen af de små grå stadig et af de mest spændende og mystiske områder i menneskekroppen. I dette fag letter vi på låget og kigger indenfor. Du lærer om hjernens opbygning, kendetegnene for de to hjernehalvdele og hvordan de hver især har betydning for den måde, du fungerer på.

 

I Hjernens Mysterier får du teori om, hvordan din hjerne er afgørende for alt, hvad du foretager dig. Vi får besøg af en psykolog, der gør dig klogere på blandt andet hjerneskader, og vi udfordrer vores hjerner, når vi kaster os ud i en række øvelser, som træner og udfordrer dine vante måder at tænke på. For i dette fag bliver du bevidst om, hvor din hjerne er skarp og toptunet, og hvor du møder dine begrænsninger.

Hjernens Mysterier er gymnastik for øverste etage. De fleste mennesker er domineret af den ene eller den anden hjernehalvdel, men hjernen er som en muskel – den kan trimmes og blive stærkere. Derfor træner vi målrettet begge hjernehalvdele i dette fag. Din venstre hjernehalvdel kommer på arbejde med strategiske spil, tal og figurer, mens din højre hjernehalvdel prøver kræfter med kreativ tænkning og problemløsning. Vi lægger os altså ud med vanetænkning og plejer, og du finder ud af, hvordan dit perspektiv på verden kan ændre sig, når du bruger hjernen på nye måder.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Erik H. Jensen

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3304
“Jeg har valgt at kombinere med fag, jeg aldrig har prøvet før.”
– Julie Erfurt

NYHEDER

Reefood certifikat

Kampen mod madspild belønnes

september 16, 2019
Hojskole 2019 Hadsten, lange kurser

Efterårsholdet 2019 er nu fuldtallige

september 10, 2019
Fodbold, Hadsten

Hård debut for fodboldholdet

september 05, 2019