ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar 2020

KLATRING

Klatring

Er du en rigtig klatremus? Er du til højder, styrke-, balance- og koordinationstræning? Så er klatring noget for dig! Få mulighed for at presse dig selv og sætte nye grænser for, hvad du kan og tør, når vi udfordrer dig i klatrekunsten. Vi klatrer både på væg og i træer – begge steder selvfølelig under sikrede forhold.

I faget Klatring, vil vi veksle imellem tre grundlæggende facetter; træklatring, vægklatring og slacklining. Træklatring foregår hovedsageligt i træer omkring højskolen, og vi vil her bruge forskellige teknikker til at overvinde udfordringerne i træet, bl.a. prusik-klatring og toprebsklatring.
Foruden en masse sjove klatretimer, vil du også blive bekendt med de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger, så du kan sikre andre der klatrer.
Vi vil ligeledes bruge skolens egen klatrevæg til at træne, hvordan vi bedst bruger vores kræfter og balance til at nå toppen.

Slacklining bruger vi som et godt supplement til klatringen, hvor man i høj grad lærer at beherske sin balance og fokus. Faget favner både nybegynderen der aldrig rigtig har klatret, den erfarne klatrer der har prøvet kræfter med væg- og træklatring, og alt derimellem.

Har du lyst til at dyrke klatring på Hadsten Højskole? Tjek vores brochure og læs mere om Klatring og alle de andre fag på højskolen. Har du lyst til at se nærmere crossfit- og de øvrige faciliteter på højskolen, så giver vi gerne en rundvisning.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Kristian Kirk

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3251
“Jeg har valgt at kombinere teoretiske fag, der forbereder mig til Politiskolen, med idrætsfag.”
– Frederik Frydenlund

NYHEDER

Besøgsdag 2020 Hadsten Højskole

Fuldt hus til Besøgsdagen

november 18, 2019

Højskole for fuld musik

november 14, 2019

Et veloverstået 175-års jubilæum

november 07, 2019