Hadsten Højskole
ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 6. januar 2019

KLATRING

Klatring

Er du en rigtig klatremus? Er du til højder, styrke-, balance- og koordinationstræning? Så er klatring noget for dig! Få mulighed for at presse dig selv og sætte nye grænser for, hvad du kan og tør, når vi udfordrer dig i klatrekunsten. Vi klatrer både på væg og i træer – begge steder selvfølelig under sikrede forhold.

 

I faget Klatring, vil vi veksle imellem tre grundlæggende facetter; træklatring, vægklatring og slacklining. Træklatring foregår hovedsageligt i træer omkring højskolen, og vi vil her bruge forskellige teknikker til at overvinde udfordringerne i træet, bl.a. prusik-klatring og toprebsklatring.
Foruden en masse sjove klatretimer, vil du også blive bekendt med de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger, så du kan sikre andre der klatrer.
Vi vil ligeledes bruge skolens egen klatrevæg til at træne, hvordan vi bedst bruger vores kræfter og balance til at nå toppen.

Slacklining bruger vi som et godt supplement til klatringen, hvor man i høj grad lærer at beherske sin balance og fokus. Faget favner både nybegynderen der aldrig rigtig har klatret, den erfarne klatrer der har prøvet kræfter med væg- og træklatring, og alt derimellem.

Har du lyst til at dyrke klatring på Hadsten Højskole? Tjek vores brochure og læs mere om Klatring og alle de andre fag på højskolen. Har du lyst til at se nærmere crossfit- og de øvrige faciliteter på højskolen, så giver vi gerne en rundvisning.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Kristian Kirk

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3251
“Jeg har valgt at kombinere teoretiske fag, der forbereder mig til Politiskolen, med idrætsfag.”
– Frederik Frydenlund

NYHEDER

Vi har købt nyt podcast-udstyr på skolen, så eleverne kan producere deres egne podcast

Podcast på skolen

november 05, 2018

Udfordringsdøgnet

oktober 29, 2018

Journalister debatterer fake news

oktober 26, 2018