Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

KOR

_DSF4926

Et kor skaber glæde. Ikke kun hos dig, der synger med og mærker varmen fra det fællesskab, du er en del af. Men også hos tilhørerne. Korsang rører, bevæger og får følelserne frem. Derfor er vi på Hadsten Højskole glade for at invitere dig med i vores rytmiske kor. Der er plads til dig uanset, hvordan du synger – bare du kommer med energi og lyst til at være med.

Det overordnede mål med højskolekoret er at styrke glæden ved at synge sammen. For glæden varer ved – resten af dagen og ugen ud, og sangen bidrager på den måde til din livsglæde. At synge i kor kræver også tillid og tryghed, og begge dele oplever du, når du synger med i koret. Du får også en ordentlig portion stemmetræning. Vi varmer op med sjove lyde og både rytme- og intonationsøvelser, så du lærer din egen stemme bedre at kende.

Genremæssigt kommer du på en rejse rundt i det musikalske landskab. Vi synger både pop og jazz, gammelt og nyt, og dansk og engelsk. Samtidig prøver vi kræfter med flerstemmige arrangementer, så du lærer kunsten at synge én og flere stemmer. Vi slutter faget af med et brag af en koncert for de øvrige elever og undervisere på højskolen.

Fagområde: Musik & Sang

Underviser: Steffen Jonassen

brochure

“Fordi man kan skræddersy sit skema, har man mulighed for at prøve nye ting og opdage nye interesser.”
– Caroline Munch-Jensen

Vi har købt nyt podcast-udstyr på skolen, så eleverne kan producere deres egne podcast

Podcast på skolen

november 05, 2018