Hadsten Højskole
ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 6. januar 2019

LÆR AF FORFATTERNE

forfatter_web

Hvordan skriver du let og forståeligt? Det gør du blandt andet ved at aflure, hvordan de bedste danske og udenlandske forfattere bruger sproget. Og det er uanset, om du vil skrive et fængende opslag på Facebook eller en levende fortalt kronik eller drømmer om at blive skønlitterær forfatter.

Lær af forfatterne er et fag, hvor du får lov til at fordybe dig i god litteratur og samtidig udvikle dine egne evner til at skrive.

I hver undervisningsgang sætter vi fokus på en enkelt forfatter og et enkelt skriveråd. Det kan f.eks. være, hvordan Helle Helle arbejder med korte tekste, eller hvordan Herman Bang bruger sceniske virkemidler. Undervisningen er en blanding af diskussion, læsning og mange praktiske øvelser. Du behøver ikke at have skriveerfaring for at deltage. Du skal bare være nysgerrig og have lyst til at blive udfordret.

Skrivning er et håndværk: Du bliver god, hvis du øver dig. Og hvis du lærer, hvordan andre udtrykker sig. Så enkel er tanken bag faget Lær af forfatterne.
Praktisk info:

Ønsker du yderligere information om højskolens fag, sender vi dig gerne en brochure. Vil du opleve skolens faciliteter helt tæt på, giver vi dig også gerne en rundvisning.

Fagområde: Kommunikation & Sprog

Underviser: Søren Boy Skjold

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP


“Man kan lige så godt droppe alt, hvad der hedder fordomme og førstehåndsindtryk. – Alle overrasker.”
– Helena Andersen

NYHEDER

Vi har købt nyt podcast-udstyr på skolen, så eleverne kan producere deres egne podcast

Podcast på skolen

november 05, 2018

Udfordringsdøgnet

oktober 29, 2018

Journalister debatterer fake news

oktober 26, 2018