ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Foråret 2021 starter 10. januar - Enkelte drengepladser tilbage.

MASSAGE & VELVÆRE

_DSF4888

Ondt i nakken, anspændt i skuldrene eller øm i fødderne? Der er få ting, der lindrer så meget, som en massage fra et par kyndige hænder. I faget Massage & Velvære får du praktiske redskaber til både at give og modtage velvære.

Massage & Velvære er psykologisk helbredende. I dette fag betragter vi massage som aktiv meditation, der giver dig afslappede muskler, et sundt kredsløb og skarpe sanser. Du lærer at arbejde dig gradvist gennem en hel kropsmassage med grundig gennemgang af, hvordan du masserer fødder, hænder, ben, ryg, skulder og nakke. Du mærker, hvordan roen sænker sig over din egen krop, mens du vinker farvel til rastløsheden og byder sanseligheden velkommen.

Massage er et praktisk fag, men med en åndelig side, hvor vi også arbejder med at fjerne det tabu, der har lagt sig over almindelig berøring mellem voksne mennesker. Når vi kun fokuserer på at tale sammen, risikerer vi at blive sanseligt udsultede. Det vil vi forsøge at ændre i dette fag. Vi bliver fortrolige med at røre ved hinanden og bliver klogere på os selv og andre, mens vi bliver mere afslappede.

Du får også mulighed for at blande showbizz med massage, når vi hver sommer har en massagebod på Skanderborg Festival, hvor tidligere elever masserer festivalgæster.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Rikke Nørgaard

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP


“Hadsten Højskole har en skøn atmosfære, hvor der både er plads til rolig hygge og til vildere aktiviteter.”
– Penille Blindbæk

NYHEDER

Hadsten Højskole Prisen 2020

Hadsten Højskole Prisen uddelt

september 24, 2020
Fodboldgolf i haven

Improviseret golfbane hittede i sensommersolen

september 16, 2020
Husråd E2020

Husrådet debuterer til første fællesmøde

september 09, 2020