Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

MASSAGE & VELVÆRE

_DSF4888

Ondt i nakken, anspændt i skuldrene eller øm i fødderne? Der er få ting, der lindrer så meget, som en massage fra et par kyndige hænder. I faget Massage & Velvære får du praktiske redskaber til både at give og modtage velvære.

Massage & Velvære er psykologisk helbredende. I dette fag betragter vi massage som aktiv meditation, der giver dig afslappede muskler, et sundt kredsløb og skarpe sanser. Du lærer at arbejde dig gradvist gennem en hel kropsmassage med grundig gennemgang af, hvordan du masserer fødder, hænder, ben, ryg, skulder og nakke. Du mærker, hvordan roen sænker sig over din egen krop, mens du vinker farvel til rastløsheden og byder sanseligheden velkommen.

Massage er et praktisk fag, men med en åndelig side, hvor vi også arbejder med at fjerne det tabu, der har lagt sig over almindelig berøring mellem voksne mennesker. Når vi kun fokuserer på at tale sammen, risikerer vi at blive sanseligt udsultede. Det vil vi forsøge at ændre i dette fag.

Du får også mulighed for at blande showbizz med massage, når vi hver sommer har en massagebod på Skanderborg Festival, hvor tidligere elever masserer festivalgæster.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Rikke Nørgaard

brochure

“Hadsten Højskole har en skøn atmosfære, hvor der både er plads til rolig hygge og til vildere aktiviteter.”
– Penille Blindbæk

Vi har købt nyt podcast-udstyr på skolen, så eleverne kan producere deres egne podcast

Podcast på skolen

november 05, 2018