ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 23. februar 2020

PÆDAGOGIK

Pædagogik HøjskolePædagogik hører ikke kun til i børnehaven eller i klasseværelset. I langt de fleste af samfundets forhold har pædagogikken en afgørende betydning for, hvordan mennesket dannes og trives, og det får du fokus på i faget Pædagogik. Vi fordyber os i, hvordan vi som mennesker kan omgås hinanden på bedste vis, og hvordan vi kan bruge pædagogikken som hjælp.

Med udgangspunkt i hverdagssituationer vil vi i fællesskab finde frem til hvor, hvordan og af hvem opdragelsen og dannelsen af et menneske sker. Du får en grundlæggende forståelse af og indføring i, hvordan og hvornår pædagogikken træder ind, og du bliver klogere på, hvordan kommunikation mellem mennesker kan udvikle sig og blive bedre, når forskellige samtaleteknikker bliver taget i brug.

Faget Pædagogik tager afsæt i de relationer, som opstår mellem mennesker i det samfund, vi lever i. Enhver kontekst skaber mulighed for samvær og interaktion mellem mennesker, og det er dette samvær, vi udforsker og bliver klogere på.

Vi går tæt på det enkelte menneskes pædagogiske DNA, og vi afdækker, hvilken historisk og social arv mennesket er rundt af, og hvad det betyder for udviklingsmulighederne som samfundsborger. Faget er for dig, der vil lære dig selv bedre at kende i samvær med andre eller som interesserer sig for, hvordan mennesker interagerer med hinanden.

Fagområde: Kommunikation & Sprog

Underviser: Ronja Billum

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

Jeppe Haugaard
“Det er svært at beskrive højskolens fællesskab til en, der ikke selv har oplevet det”
– Jeppe Haugaard

NYHEDER

Velkommen foråret 2020

Velkommen til Foråret 2020

januar 06, 2020

På gensyn til Efteråret’19

december 16, 2019
Udsolgt forår 2020 Hadsten Højskole

Endnu et fyldt forårshold klar til 23 ugers højskole

december 11, 2019