PERSONLIGHEDSPSYKOLOGI

Psykologi Hadsten Højskole

Er du interesseret i, hvorfor mennesker udvikler sig på bestemte måder, og hvordan omgivelser og relationer spiller en rolle i forhold til den ens personlighed? Så skal du vælge Personlighedspsykologi.

Indenfor personlighedspsykologien finder vi blandt andet de teorier der belyser områder som arv og miljø, køn, trækpsykologien, personlighedstest og parforhold.

Vi vil i dette fag arbejde undersøgende i forhold til identitet og personlighed, herunder kigge nærmere på teorier som ”The Big Five”, trækteorier og kønsforskning.

Vi vil afprøve og arbejde analyserende med personlighedstest og forskellige øvelser hvor personligheden spiller ind og bliver sat på prøve. Vi vil besøge kvindemuseet, som afsæt for en diskussion om kønnenes betydning historisk og i samtiden. Sidst men ikke mindst vil vi undersøge forskellige teoretiske perspektiver på kærlighed.

Lyder det som noget for dig? Så er du måske over interesseret i de andre fag med fokus på forskellige aspekter af Psykologi på Hadsten Højskole.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at se skolen med egne øjne, er du meget velkommen til at bestille en rundvisning. Vi sender dig også gerne vores brochure, hvor du kan læse mere om vores skole.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3265
“Vores psykologilærer har været virkelig god til at inddrage os i undervisningen.”
– Søren Kappel Jørgensen

NYHEDER

Tidligere elever kunne endelige mødes igen

oktober 05, 2021

Kærlighed i teateret

oktober 01, 2021

En weekend i kærlighedens navn

september 13, 2021