EFTERÅR 2021 - Én ledig drengeplads

PERSONLIGHEDSPSYKOLOGI

Psykologi Hadsten Højskole

Er du interesseret i, hvorfor mennesker udvikler sig på bestemte måder, og hvordan omgivelser og relationer spiller en rolle i forhold til den ens personlighed? Så skal du vælge Personlighedspsykologi.

Indenfor personlighedspsykologien finder vi blandt andet de teorier der belyser områder som arv og miljø, køn, trækpsykologien, personlighedstest og parforhold.

Vi vil i dette fag arbejde undersøgende i forhold til identitet og personlighed, herunder kigge nærmere på teorier som ”The Big Five”, trækteorier og kønsforskning.

Vi vil afprøve og arbejde analyserende med personlighedstest og forskellige øvelser hvor personligheden spiller ind og bliver sat på prøve. Vi vil besøge kvindemuseet, som afsæt for en diskussion om kønnenes betydning historisk og i samtiden. Sidst men ikke mindst vil vi undersøge forskellige teoretiske perspektiver på kærlighed.

Lyder det som noget for dig? Så er du måske over interesseret i de andre fag med fokus på forskellige aspekter af Psykologi på Hadsten Højskole.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at se skolen med egne øjne, er du meget velkommen til at bestille en rundvisning. Vi sender dig også gerne vores brochure, hvor du kan læse mere om vores skole.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3265
“Vores psykologilærer har været virkelig god til at inddrage os i undervisningen.”
– Søren Kappel Jørgensen

NYHEDER

Afslutningstale fra en elev

juni 22, 2021

Festivalen, der ikke blev aflyst

juni 14, 2021
Fernisering af Maleri og Keramik på Hadsten Højskole

Kreative talenter viser deres evner frem

maj 13, 2021