Næste hold begynder den 11. august

POLITISK STRATEGI & SPIN

_DSF5174

Elskede du Borgen? Kan du ikke vente på næste sæson af House of Cards? Og følge du med, når folketingspartierne inviterer snurrende kameraer og mikrofoner og ikke mindst tv-seere med til pressemøder? Så vil du også blive vild med faget Politisk Strategi og Spin. Det er her, vi afslører og afdækker manipulation, skjulte dagsordener og forholdet mellem medier og politikere.

I Politisk Strategi & Spin får du skærpet din kritiske sans, så du bliver i stand til at se og forstå, hvad der gemmer sig bag politikernes polerede budskaber. Du får kendskab til politisk kommunikation, vi analyserer hvilke politikere og politiske partier, der klarer sig bedst, og vi ser nærmere på, hvordan sprog bevidst bruges som redskab til politisk manipulation.

Valgkampe er et af de områder, vi beskæftiger os meget med i dette fag. Vi sammenligner danske valgkampe med amerikanske. Vi lærer om vælgeradfærd og politiske strategier op til et valg. Og du får testet dit talent for politisk tæft, konspiration og manipulation i vores populære leg ”Spindoktor for en dag”, hvor du bliver rådgiver for en minister i krise.

Fagområde: Politik & Samfund

Underviser: Erik H. Jensen

brochure

“Jeg valgte Hadsten Højskole, for det er muligt at kombinere politiske og journalistiske fag.”
– Johanne Nedergaard Ørnsholt

Else Marie paa pension