ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 16. august 2020

PSYKISK SUNDHED

_DSF3091

Kan man være psykisk sund? Og hvordan kan man i så fald blive det? Det undersøger vi i faget psykisk sundhed på Hadsten Højskole.

Artikler om unge med stress, angst og depression fylder generelt meget i det danske mediebillede. Af og til tales der endda om deciderede epidemier og folkesygdomme. I dette fag vender vi det hele på hovedet. Vi dykker ikke ned i de forskellige diagnoser, men vi beskæftiger os med, hvad du kan gøre for at have det psykisk godt.

At have det psykisk godt betyder ikke, at du er glad og lykkelig hele tiden, men det betyder, at du har det godt med dig selv og  andre, og kan håndtere dagligdagens udfordringer.

I faget undersøger vi i fællesskab, hvad du kan gøre for at øge din psykiske sundhed. Vi skal også forholde os til, om vi lever i en præstationskultur, om sorg er en diagnose og hvordan vi kan skelne mellem lykke, mening og tilfredshed.

Konkret skal vi undersøge hvilken effekt gåture kan have for dit mentale helbred, hvilken betydning brug af smartphones og skærme har, hvordan du kan imødegå dit kommende studieliv mest hensigtsmæssigt og meget andet.

Få mere information om Hadsten Højskole

Har du set vores brochure? Her kan du læse meget mere om højskolen og vores fag. Du er også velkommen til at komme forbi og besøge os. Har du spørgsmål vedrørende Hadsten Højskole, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 8698 0199 eller sende os en mail på info@hadstenhojskole.dk

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP


“Du er selv med til at påvirke undervisningen i fagene. Hvis du har et emne, du gerne vil lære mere om.”
– Simon Boll

NYHEDER

Foråret 20 afslutning

Et ualmindeligt højskoleforår har nået sin ende

juni 25, 2020
Festival højskole Hadsten

Succesfuld debut til højskolefestival

juni 20, 2020

En smagsprøve på podcastuniverset

juni 15, 2020