ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 23. februar 2020

PSYKISKE SYGDOMME

_DSF3091

Udenpå er det sjældent til at se det. Men faktisk lider en femtedel af den danske befolkning af en behandlingskrævende psykisk lidelse. Måske kender du selv én, der har en psykisk sygdom – eller også er det noget, du kun har hørt om i medierne. I Psykiske Sygdomme får du viden om og indsigt i en lang række af de psykiske sygdomme, der for mange mennesker er en stor udfordring i dagligdagen.

 

Psykiske sygdomme er meget forskellige – både årsagerne til dem, symptomerne på dem og behandlingen af dem. I dette fag går vi i dybden med en lang række af de ofte usynlige sygdomme. Vi gennemgår lidelser som skizofreni, mani, depression, angst, OCD og personlighedsforstyrrelser, og vi ser på, hvor stor indflydelse sygdommene har på patienternes liv.
I Psykiske Sygdomme gennemgår vi også psykiatriens historie i Danmark, ligsom du hører om de mange forskellige behandlingsformer, der findes. Vi får besøg af en række gæsteundervisere, der fortæller om alt fra at leve med en psykisk sygdom til at leve som pårørende til en psykiatrisk patient. Derudover tager vi på feltbesøg på Psykiatrisk Hospital i Risskov, hvor vi ser hospitalets historiske museum.

Få mere information om Hadsten Højskole

Har du set vores brochure? Her kan du læse meget mere om højskolen og vores fag. Du er også velkommen til at komme forbi og besøge os. Har du spørgsmål vedrørende Hadsten Højskole, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 8698 0199 eller sende os en mail på info@hadstenhojskole.dk

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP


“Du er selv med til at påvirke undervisningen i fagene. Hvis du har et emne, du gerne vil lære mere om.”
– Simon Boll

NYHEDER

Velkommen foråret 2020

Velkommen til Foråret 2020

januar 06, 2020

På gensyn til Efteråret’19

december 16, 2019
Udsolgt forår 2020 Hadsten Højskole

Endnu et fyldt forårshold klar til 23 ugers højskole

december 11, 2019