PSYKOLOGI

Psykologi Hadsten Højskole

Er du nysgerrig på, hvordan du selv og menneskene omkring dig tænker, handler og føler? Så skal du vælge fagene indefor Psykologi, der giver dig en grundlæggende indsigt i psykologien.

Psykologi på Hadsten Højskole er fordelt på en række fag, der beskæftiger sig med forskellige aspekter af psykologien. Vi kommer omkring alt lige fra de forskellige psykologiske retninger og teorier, over personlighedspsykologi og socialpsykologi, til psykologien i samtiden.

Det betyder, at vi i fællesskab sporer os ind på hvad der skaber en personlighed og hvorfor du er blevet den, du er. Vi går tæt på følelser, tanker og adfærdsmønstre og skaber en bredere forståelse af, hvorfor vi selv og andre reagerer som vi gør i forskellige situationer.

Det sker blandt andet ved hjælp af forskellige øvelser, hvor vi udfordrer vores opfattelse af hinanden, samt bevist handler modsat af, hvad vi normalt ville gøre. Alt sammen for at blive klogere på, hvordan vi som mennesker bliver formet af den måde, som andre mennesker agerer på.

Bliv klogere på dig selv

I psykologi bruger vi de forskellige psykologiske retninger til at få øje på al den psykologi der omgiver os, lige fra vores daglige samvær med andre til de større samfundsmæssige tendenser. Dette gør vi gennem diskussioner, teorier og praktiske øvelser. Det betyder, at du selv kommer til at gennemføre en række tests og samarbejdsøvelser. Til gengæld lover vi, at du får en større selvindsigt og forståelse for dig selv og andre.

Psykologifaget er brugbart for alle, der ønsker en fremtid, hvor de er i megen kontakt med andre mennesker. Vi ser ofte vores politielever vælge faget, samt mange elever, der ønsker at studere indefor psykologiens vegne. Faget rummet med andre ord mange facetter, og du erhverver dig en viden, du med sikkerhed vil kunne bruge fremadrettet.

Har Psykologi på Hadsten Højskole fanget din interesse, kan du bestille en brochure hjem, hvor du også kan læse mere om alle skolens fag. Vil du opleve højskolen indefra, giver vi gerne en rundvisning.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3265
“Vores psykologilærer har været virkelig god til at inddrage os i undervisningen.”
– Søren Kappel Jørgensen

NYHEDER

Fuld gang i festival

november 26, 2021

Explora-uge: Juleri, festival, gådeløsning og fængselsbesøg

november 22, 2021

Et indblik i højskolelivet

november 15, 2021