ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august

PSYKOLOGI

psykologi

Er du nysgerrig på, hvordan du selv og menneskene omkring dig tænker, handler og føler? Så skal du vælge faget Psykologi, der giver dig en grundlæggende indsigt i psykologien. Her går vi tæt på følelser, tanker og adfærdsmønstre, og vi skaber en bredere og bedre forståelse af, hvorfor vi selv og andre reagerer, som vi gør i forskellige situationer – både i hverdagen og i krisesituationer.

 

I Psykologi på Hadsten Højskole begynder vi med at stille det store klassiske spørgsmål om identitet: Hvem er du? Gennem oplæg og masser af dagligdagseksempler sporer vi os i fællesskab ind på, hvad der skaber en personlighed, og hvorfor lige præcis du, er blevet den, du er. Du lærer om børns psykiske udvikling, om hvorfor omsorgssvigt er så fatalt, og om det der sker, når et menneske står midt i en krise og måske reagerer med chok eller bryder helt sammen. At studere psykologi giver dig indblik i menneskets mange facetter.
Diskussioner, teorier og praktiske øvelser prøver du også kræfter med i psykologi. Det betyder, at du selv kommer til at gennemføre en række tests og samarbejdsøvelser. Til gengæld lover vi, at du får en større selvindsigt, ligesom du også får konkrete redskaber til at yde psykologisk førstehjælp og lærer, hvordan du bedst passer på dig selv, når du står i svære, psykologiske situationer.

Har Psykologi på Hadsten Højskole fanget din interesse, og vil du indgå i lange lærerige psykologi-kurser, kan du bestille en brochure hjem, hvor du også kan læse mere om alle skolens fag. Vil du opleve højskolen indefra, giver vi gerne en rundvisning.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3265
“Vores psykologilærer har været virkelig god til at inddrage os i undervisningen.”
– Søren Kappel Jørgensen

NYHEDER

Afskedskram

På gensyn til forårsholdet ’19

juni 15, 2019
Foraar aargang 2019

Alternativ undervisning og gåtur langs stranden

juni 12, 2019
Grundlovsfejring i Hadsten

Grundlovsfejring i sommersol

juni 06, 2019