Foråret 2021 begynder 10/1 - VENTELISTE.

PSYKOLOGI I SAMTIDEN

Psykologi højskole

Vi bliver præget af det samfund, vi lever i. Men hvilke mekanismer ligger bag, og hvad betyder samfundet egentligt for den måde, vi tænker og oplever verden. Det ser vi blandt andet på i dette fag.

Samtiden er i høj grad præget af psykologien, og det på mange forskellige områder. Vi kommer i dette fag til at beskæftige os med forskellige tematikker lige fra diagnosesystemer og psykisk sygdom over psykisk sundhed og positiv psykologi til nudging og kunstig intelligens.

Vi vil lære at identificere psykologien i samtiden og vi vil anvende aktuelle tematikker til at belyse det. Vi vil undersøge om der er særlige psykologiske retninger og perspektiver, der er styrende i samtiden og forholde os til, hvor i den psykologiske tradition disse tendenser har rødder. Som en del af dette fag vil vi selv lave et nudgingforløb på højskolen.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

Bestil brochure

_DSF3265
“Vores psykologilærer har været virkelig god til at inddrage os i undervisningen.”
– Søren Kappel Jørgensen

Festival