ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar 2020

REPORTER

_DSF5183

Reporter er det andet store fag for journalistelever og andre journalistik-interesserede. Vi prøver kræfter med journalisthåndværket, på skolen og i virkeligheden, og ser, hvad der sker.

I reporter ”leger” vi, at vi allerede er uddannede journalister: Vi lærer at interviewe og indsamle information og øver os i at formidle. Faget indeholder en masse forskellige genrer, fx reportage, feature, referat, baggrund, interview mv.

Reporter er også faget, hvor vi opsøger virkeligheden og ser, om den stemmer overens med vores fordomme. Alt efter elevernes interesser, skal vi arbejde undersøgende og journalistisk med bestemte emner, som bagefter skal formidles sagligt, spændende og journalistisk.

Vi svinger os også nogen gange helt op på den høje hest og taler om journalistens rolle i et demokratisk samfund, om ytringsfrihed, etiske dilemmaer og lignende.
Reporter er også faget, hvor vi for alvor træner vores nysgerrighed, til gavn for os i al almindelighed og i særdeleshed, hvis man påtænker en journalistisk karriere.
Og så findes der i øvrigt ikke dumme spørgsmål.

 

Praktisk info:

Ønsker du yderligere information om højskolens fag, sender vi dig gerne en brochure. Vil du opleve skolens faciliteter helt tæt på, giver vi dig også gerne en rundvisning.

Fagområde: Kommunikation & Sprog

Underviser: Julie Sølvsten

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP


“På Hadsten Højskole kan man få lov til at udfolde sine talenter.”
– Rasmus Woo Johansen

NYHEDER

politi Hadsten Højskole prøve hunde

Politiet testede narkohunde på eleverne

november 20, 2019
Besøgsdag 2020 Hadsten Højskole

Fuldt hus til Besøgsdagen

november 18, 2019

Højskole for fuld musik

november 14, 2019