ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar

REPORTER

_DSF5183

Reporter er det andet store fag for journalistelever og andre journalistik-interesserede. Vi prøver kræfter med journalisthåndværket, på skolen og i virkeligheden, og ser, hvad der sker.

I reporter ”leger” vi, at vi allerede er uddannede journalister: Vi lærer at interviewe og indsamle information og øver os i at formidle. Faget indeholder en masse forskellige genrer, fx reportage, feature, referat, baggrund, interview mv.

Reporter er også faget, hvor vi opsøger virkeligheden og ser, om den stemmer overens med vores fordomme. Alt efter elevernes interesser, skal vi arbejde undersøgende og journalistisk med bestemte emner, som bagefter skal formidles sagligt, spændende og journalistisk.

Vi svinger os også nogen gange helt op på den høje hest og taler om journalistens rolle i et demokratisk samfund, om ytringsfrihed, etiske dilemmaer og lignende.
Reporter er også faget, hvor vi for alvor træner vores nysgerrighed, til gavn for os i al almindelighed og i særdeleshed, hvis man påtænker en journalistisk karriere.
Og så findes der i øvrigt ikke dumme spørgsmål.

 

Praktisk info:

Ønsker du yderligere information om højskolens fag, sender vi dig gerne en brochure. Vil du opleve skolens faciliteter helt tæt på, giver vi dig også gerne en rundvisning.

Fagområde: Kommunikation & Sprog

Underviser: Julie Sølvsten

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP


“På Hadsten Højskole kan man få lov til at udfolde sine talenter.”
– Rasmus Woo Johansen

NYHEDER

9. klasse Hadsten Skole besøg

Højskoleelever lærer 9. klasser om samarbejde

september 19, 2019
Reefood certifikat

Kampen mod madspild belønnes

september 16, 2019
Hojskole 2019 Hadsten, lange kurser

Efterårsholdet 2019 er nu fuldtallige

september 10, 2019