ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar

RYTMISK GUITAR FOR ØVEDE

Guitar

Det er fascinerende at høre og se en guitarist mestre sit instrument. Fingrene danser på strengene, og musikken flyder. Er du typen, der allerede nu griber ud efter guitaren og slår akkorderne an, så er Rytmisk Guitar For Øvede noget for dig. Her får du forfinet teknikken og bliver endnu bedre til det, du i forvejen er god til.

 

I Rytmisk Guitar For Øvede kommer du til at arbejde med barré-akkorderne, som passer rigtigt godt til den elektroniske guitar. Vi går sammen på opdagelse i forskellige blues-skalaer, og du lærer nok til, at du tør gå solo og give den på alle strenge. Strums og licks er også en del af undervisningen, og alt i alt bliver du i dette fag klædt på, så du kan blive bandguitaristen, der har fuldstændig styr på sit instrument.

Vil du gerne forfine din teknik, er det også her, du lærer det. Du bliver øvet i de mest populære fingerspilsteknikker, og du bliver så god til det, at du uden problemer kan spille for, når der er dømt rytmisk fællessang på højskolen. Derudover kommer du sammen med de andre guitarister på holdet også til at give et par mini-koncerter. Vil du være rigtig god, anbefaler vi, at du øver dig mindst ti minutter hver dag ved siden af undervisningen.

Fagområde: Musik & Sang

Underviser: Steffen Jonassen

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP


“På Hadsten Højskole er der næsten ingen grænser for, hvad man kan lave, og hvad man kan opnå.”
– Magnus Østergaard Nielsen

NYHEDER

Reefood certifikat

Kampen mod madspild belønnes

september 16, 2019
Hojskole 2019 Hadsten, lange kurser

Efterårsholdet 2019 er nu fuldtallige

september 10, 2019
Fodbold, Hadsten

Hård debut for fodboldholdet

september 05, 2019