ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar 2020

SKRIVEVÆRKSTEDET

Vil du blive bedre til at skrive opgaverne på dit kommende studie, ansøgningen til dit drømmejob eller danskopgaven til optagelsesprøven på Politiskolen? Så skal du dukke op i Skriveværkstedet på Hadsten Højskole. Her tager vi fat på alt det, der gør din tekst lige så lækker som en cremet softice på en varm sommerdag.

 

At skrive er ikke en kunst. Det er et kunsthåndværk, og du kan lære det. Skriveværkstedet er for dig, der kan skrive en sammenhængende tekst, men har brug for hjælp til at få sproget til at danse og teksten til at flyde. Vi tager udgangspunkt i lige netop din skrivestil, og du får individuel sparring, så du ikke længere er i tvivl om, hvad der er korrekt dansk, og hvilke skrivetekniske greb du kan gøre brug af, så det bliver lettere både at skrive og læse din tekst.
I vores Skriveværksted arbejder vi målrettet med grammatik, så fik du aldrig styr på kommaerne i folkeskolen eller gymnasiet, er det nu, du skal springe på for at lære det. Du får masser af skrivetræning, coaching, feedback og tests, og når du forlader Skriveværkstedet kan du med ro i maven kaste dig over din næste skriftlige udfordring.

Fagområde: Kommunikation & Sprog

Underviser: Julie Sølvsten

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3448
“Jeg har valgt mange forskellige fag for at finde ud af, hvad jeg gerne vil være.”
– Simone Christoffersen

NYHEDER

Besøgsdag 2020 Hadsten Højskole

Fuldt hus til Besøgsdagen

november 18, 2019

Højskole for fuld musik

november 14, 2019

Et veloverstået 175-års jubilæum

november 07, 2019