ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 23. februar 2020

SKRIVEVÆRKSTEDET

Vil du blive bedre til at skrive opgaverne på dit kommende studie, ansøgningen til dit drømmejob eller danskopgaven til optagelsesprøven på Politiskolen? Så skal du dukke op i Skriveværkstedet på Hadsten Højskole. Her tager vi fat på alt det, der gør din tekst lige så lækker som en cremet softice på en varm sommerdag.

 

At skrive er ikke en kunst. Det er et kunsthåndværk, og du kan lære det. Skriveværkstedet er for dig, der kan skrive en sammenhængende tekst, men har brug for hjælp til at få sproget til at danse og teksten til at flyde. Vi tager udgangspunkt i lige netop din skrivestil, og du får individuel sparring, så du ikke længere er i tvivl om, hvad der er korrekt dansk, og hvilke skrivetekniske greb du kan gøre brug af, så det bliver lettere både at skrive og læse din tekst.
I vores Skriveværksted arbejder vi målrettet med grammatik, så fik du aldrig styr på kommaerne i folkeskolen eller gymnasiet, er det nu, du skal springe på for at lære det. Du får masser af skrivetræning, coaching, feedback og tests, og når du forlader Skriveværkstedet kan du med ro i maven kaste dig over din næste skriftlige udfordring.

Fagområde: Kommunikation & Sprog

Underviser: Julie Sølvsten

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

Anne Sophie Lindinger
“Vi får rig mulighed for både at træne den kreative del, men samtidig er vi alle sammen blevet meget bedre sprogligt og grammatisk.”
– Anne Sophie Lindinger

NYHEDER

Velkommen foråret 2020

Velkommen til Foråret 2020

januar 06, 2020

På gensyn til Efteråret’19

december 16, 2019
Udsolgt forår 2020 Hadsten Højskole

Endnu et fyldt forårshold klar til 23 ugers højskole

december 11, 2019