ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 11. august

Smykker

Vi giver dig muligheden for at udvikle dit helt eget smykkedesign med dine egne hænder. Vi vil prøve at finde ind til lige netop din stil, om du er til det figurative, abstrakte, skulpturelle eller helt organiske.

Vi vil kigge på tendenser inden for smykker og hvordan smykker har været brugt historisk. Du vil blive klædt på til at udvikle dine egne designs af f.eks. ringe, øreringe el vedhæng.

Der vil i faget være introduktion til hvordan du bruger sølv-, messing- og kobbertråd. Ligeledes vil vi gøre brug af andre materialer som f.eks. cykelslange, læder, perler, sten og sammensætte det med metal tråden.

Det er dybt fascinerende at stå med et stykke rund tråd, noget læder eller et stykke cykelslange og så kunne forarbejde det til et fint, cool eller elegant smykke, helt efter dit hoved. Alle kan vær med uden forudgående kundskaber, bare du har lyst til at skabe.

Se mere om de øvrige kunst-relaterede fag under Kunst og kunsthåndværk. Du kan også læse mere om Hadsten Højskole i vores gratis brochure. Du er også meget velkommen til at besøge os og få et lille indblik i livet på vores højskole – book blot en rundvisning her!

 

Fagområde: Kunst & Kunsthåndværk

Underviser: Christina Norre

 

BESTIL BROCHURE

brochure

VOXPOP

_DSF3263
“Jeg er “vokset” rigtig meget siden den første uge her. Og det er kun blevet bedre og bedre.
– Stine Marie Simonsen

NYHEDER

Afskedskram

På gensyn til forårsholdet ’19

juni 15, 2019
Foraar aargang 2019

Alternativ undervisning og gåtur langs stranden

juni 12, 2019
Grundlovsfejring i Hadsten

Grundlovsfejring i sommersol

juni 06, 2019