ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Næste hold begynder den 5. januar

SMYKKER

Vi giver dig muligheden for at udvikle dit helt eget smykkedesign med dine egne hænder. Vi vil prøve at finde ind til lige netop din stil, om du er til det figurative, abstrakte, skulpturelle eller helt organiske.

Vi vil kigge på tendenser inden for smykker og hvordan smykker har været brugt historisk. Du vil blive klædt på til at udvikle dine egne designs af f.eks. ringe, øreringe el vedhæng.

Der vil i faget være introduktion til hvordan du bruger sølv-, messing- og kobbertråd. Ligeledes vil vi gøre brug af andre materialer som f.eks. cykelslange, læder, perler, sten og sammensætte det med metal tråden.

Det er dybt fascinerende at stå med et stykke rund tråd, noget læder eller et stykke cykelslange og så kunne forarbejde det til et fint, cool eller elegant smykke, helt efter dit hoved. Alle kan vær med uden forudgående kundskaber, bare du har lyst til at skabe.

Se mere om de øvrige kunst-relaterede fag under Kunst og kunsthåndværk. Du kan også læse mere om Hadsten Højskole i vores gratis brochure. Du er også meget velkommen til at besøge os og få et lille indblik i livet på vores højskole – book blot en rundvisning her!

 

Fagområde: Kunst & Kunsthåndværk

Underviser: Christina Norre

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3263
“Jeg er “vokset” rigtig meget siden den første uge her. Og det er kun blevet bedre og bedre.
– Stine Marie Simonsen

NYHEDER

Reefood certifikat

Kampen mod madspild belønnes

september 16, 2019
Hojskole 2019 Hadsten, lange kurser

Efterårsholdet 2019 er nu fuldtallige

september 10, 2019
Fodbold, Hadsten

Hård debut for fodboldholdet

september 05, 2019