EFTERÅR 2021 - Én ledig drengeplads

SOCIALPSYKOLOGI

Psykologi højskole

Nutidens Socialpsykologi bygger i høj grad på en række teorier, der blev skabt ved en række forskellige psykologiens forsøg. Disse teorier ser vi nærmere på, mens vi forholder os til, om eksperimenterne gik ud over de involverede.  

Den eksperimentelle socialpsykologi har med sine berømte og berygtede eksperimenter bidraget til helt nye forståelser af menneskelig adfærd, og vi vil i dette fag fokusere på nogle af de mest klassiske socialpsykologiske eksperimenter, herunder Aschs konformitet, Milgrams forsøg inden for lydighed samt Zimbardos fængselsforsøg.

Vi vil være undersøgende i forhold til eksperimenternes historiske omstændigheder, de etiske aspekter, samt de grundlæggende hypoteser, der danner afsæt for de forskellige eksperimenter. Samtidig vil vi gennem flere øvelser undersøge hvor og hvordan socialpsykologien omgiver os alle i vores hverdag, og vi vil selv prøve kræfter med den eksperimentelle socialpsykologi.

Har Socialpsykologi på Hadsten Højskole fanget din interesse, kan du bestille en brochure hjem, hvor du også kan læse mere om alle skolens fag. Vil du opleve højskolen indefra, giver vi gerne en rundvisning.

Fagområde: Sundhed & Psykologi

Underviser: Ronja Billum

 

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

_DSF3265
“Vores psykologilærer har været virkelig god til at inddrage os i undervisningen.”
– Søren Kappel Jørgensen

NYHEDER

Afslutningstale fra en elev

juni 22, 2021

Festivalen, der ikke blev aflyst

juni 14, 2021
Fernisering af Maleri og Keramik på Hadsten Højskole

Kreative talenter viser deres evner frem

maj 13, 2021