Næste hold begynder den 11. august

SOCIALT- OG KULTURELT IVÆRKSÆTTERI

_DSF3091

Danmark har brug for flere iværksættere. Det fastslår politikerne igen og igen. Den opfordring tager vi alvorligt på Hadsten Højskole, så vi sætter i værk – både socialt og kulturelt. I faget Socialt- og Kulturelt Iværksætteri bliver du sammen med dine højskolevenner primus motor i et projekt, der tager samfundsansvar på en ny måde. Og du er selv med til at få projektideerne.

Når vi taler om iværksætteri på Hadsten Højskole, taler vi om medborgerskab. Vores definition på og krav til iværksætteriet er derfor, at vores projekter skal række ud i samfundet og gøre en forskel. I faget Socialt- og Kulturelt Iværksætteri bliver du medspiller i undervisningen. Det betyder, at du selv er med til at udvikle det projekt, som undervisningen centrerer sig omkring. Og du er med i alle projektets faser. Du får altså ikke kun udvidet din forståelse af medborgerskab, når du vælger dette fag. Du får også erfaring i, hvordan du fungerer som projektleder.

Tidligere har højskoleeleverne på Socialt – og Kulturelt Iværksætteri samlet 8.000 kroner ind til sårbare børn ved at arrangere loppemarked, ligesom der har været planlagt foredragsrækker til glæde for børn i Afrika og solgt kager så udsatte, danske børn kunne få julegaver.

Fagområde: Politik & Samfund

Underviser: Christina Norre

brochure

_DSF3148
“Jeg har mødt en masse nye typer mennesker, som jeg aldrig havde troet, jeg kunne snakke med.”
– Mikkel Brixen

Fodboldpiger