Foråret 2021 starter 10. januar - Enkelte drengepladser tilbage.

STYRKE & KREDSLØB

Styrke-kredsloeb

Drømmer du om at stå knivskarpt til politiets optagelsesprøve? Eller drømmer du bare om at komme styrke din krop og komme i god form? Så er faget Styrke og Kredsløb noget for dig!

Hvis du vælger Styrke og Kredsløb skal du forberede dig på at blive øm – for vi giver den fuld gas. Udgangspunktet for faget er den fysiske politiprøve, som man skal bestå, hvis man vil optages på politiuddannelsen. Derfor fokuserer faget meget på de delelementer, som prøven også består af. Det betyder, at vi kommer til at træne løb på både kort og lang distance, længespring, kropshævninger, bænkpres osv. Samtidig sørger vi for at opbygge en rigtig god grundform, så du bliver i stand til at klare prøven godt, selv efter den relativt hårde opvarmning.

Bliv testet undervejs

Fordi vi på forhånd ved, hvilke fysiske krav politiet stiller til optagelsesprøven, kan vi arbejde målrettet mod at vores elever opfylder disse krav. Flere gange undervejs i opholdet vil vi gennemfører politiets fysiske prøve, så du hele tiden ved, hvor dit niveau er, og hvad du skal arbejde videre med. Du vil desuden få mulighed for at blive bedømt af en af politiets egne bedømmere, når vi afholder Politidag.

Da vi jævnligt prøver kræfter med optagelsesprøven har vi også mulighed for at hjælpe alle vores elever med at lægge en individuel træningsplan, som de kan træne efter i deres fritid. Dette er en mulighed, men absolut ikke noget krav. Dog skal man forvente, at en del selvtræning er nødvendig, hvis man har en drøm om politiet.

Læs mere om vores forberedende kursus til politiet her

Alle kan være med

Selvom fagets udgangspunkt er politiets fysiske prøve, så kan man sagtens deltage, selvom man ikke har nogle ambitioner om at skulle ind i politiet. Vælger du Styrke og Kredsløb sørger vi for, at du bliver stærkere og kommer i god form, uanset hvilket niveau du starter på. Vi indretter vores timer efter vores elever, og alle kan deltage. Der er dog en forventing om, at du er villig til at give den gas, hvis du vælger faget.

Vi kan garantere, at det bliver hårdt, men at vi har det sjovt undervejs.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Nanna Holvad

Bestil brochure

_DSF3257
“Jeg har valgt fag udfra mit mål om at blive idrætspædagog. Sport har altid været en stor del af mit liv – det er det også her på Hadsten Højskole.”
– Troels Schmidt

Hadsten Højskole Prisen 2020

Hadsten Højskole Prisen uddelt

september 24, 2020