ET LANGT OPHOLD PÅ HØJSKOLE?
Efterårsholdet begynder 15. august

UKULELE

Lær Ukulele på højskole

Guitaren har en charmerende lillesøster. I dette fag lærer du hurtigt en håndfuld meget nemme akkorder eller greb, så du i løbet af ganske kort tid kan tage din ukulele under armen og spille op til fællessang. Både ved familiefesten eller når i sidder i den lyse sommernat omkring lejrbålet.

De grundlæggende teknikker er ens, hvad enten man spiller på guitar eller ukulele. Fordelen og charmen ved ukulelen er den afvæbnende humor, der nærmest er indbygget i det lillebitte instrument. Desuden er der kun fire strenge at holde styr på…

Når vi ikke øver os på de fire strenge, bliver der tid til at høre om ukulelens rolle i musikhistorien med eksempler fra instrumentets hjemland Hawaii – og fra selveste The Beatles.

På højskolen har vi et helt skab fyldt med ukuleler i alle mulige farver. hvis du vælger faget, kan du med fordel købe en ukulele af skolen – men vi låner også gerne ud.

Fagområde: Musik & Sang Underviser: Steffen Jonassen

BESTIL BROCHURE

Bestil brochure

VOXPOP

“Jeg synes, at det er befriende med en alternativ undervisningsmetode, hvor vi elever har stor indflydelse på, hvad vi laver i timerne.”

– Anders Tjørnehøj

NYHEDER

Højskole forår ophold udskudt

En stille status

januar 07, 2021

Forårsstart udskudt

januar 04, 2021

Fart over feltet til Juleløb 2020

december 16, 2020