Næste hold begynder den 11. august

VOLLEYBALL

volleyball

Volleyball er et holdspil, men det er samtidig et boldspil, der kræver en stor grad af fordybelse. På højskolens Volleyball-hold oplever du tilfredsstillelsen og kvaliteten ved at fordybe dig, og du finder ud af, hvordan både du og resten af holdet bliver endnu bedre ved at fokusere på samarbejde og koncentration.

I faget Volley arbejder vi meget med selve forståelse af volleyball-spillet. Du får sat begreberne indenfor boldspillet på plads, og du finder ud af, hvilket opgaver du har på de forskellige pladser på banen. Derudover lærer du en del spilteknik, så du mestrer kunsten at slå de bedste bolde. Du bliver med andre ord god til både taktik og teknik.
Alle kan være med i faget Volley. Kender du allerede spillet, får du rig mulighed for at lære fra dig. Og er du nybegynder, vil du opdage, at Volley giver høj aktivitet og intensitet, når samspillet på holdet fungerer optimalt. Du bliver udfordret uanset niveau, og du får både solid træning og spændende kampe, når du vælger dette fag.

Fagområde: Idræt & Outdoor

Underviser: Rikke Nørgaard

brochure

_DSF3265
“Det har været perfekt for mig at møde en masse nye mennesker. Samt at jeg har mødt en sød pige.”
– Søren Kappel Jørgensen

Else Marie paa pension