Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

EKSTRA BLADET UDEN FOR CITAT i Hadsten Bio

25. november 2014 @ 20:15 - 22:00

Filmen vises primært for eleverne på Hadsten Højskolen, men andre interesserede er også velkomne. Billetpris for ikke-elever: kr. 50,-

Dokumentarfilmen “Ekstra Bladet uden for citat” handler om dagbladet Ekstra Bladet. Danmarks vagthund, der tør, hvor andre tier. Danmarks mest forhadte avis, der af kritikere anklages for dyb utroværdighed.

Dokumentaristen Mikala Krogh har fået hidtil uset adgang til at følge redaktionen på det kontroversielle dagblad i et helt år, som viste sig at blive et af de mest turbulente for avisen. Filmen afslører et medie i krise, primært pga. den trykte avis’ svigtende annoncesalg og den massive nedgang i oplag, der er gået fra 250.000 i slutningen af 1970’erne til 40-50.000 daglige udgaver.

Dato:
25. november 2014