Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Farfar Krigsmand – teaterforestilling

19. november 2014 @ 10:00 - 12:00

Efterårsholdet 2014 får nu mulighed for at opleve teaterforestillingen Farfar Krigsmand, der opføres af TeaterTasken.

Stykket handler om Benedikte har gået i skole i 70’erne og 80’erne, hvor mange af historietimerne handlede om anden verdenskrig. Det var ikke svært at blive enige om, hvem der var de onde, og hvem der var de gode. Benedikte er heller ikke i tvivl; nazisterne var forfærdelige. Hvad hun ikke ved, er at en hun holder meget af, nemlig hendes egen farfar var nazist under anden verdenskrig.

Stykket skildrer barnebarnets relationer til sin farfar på godt og ondt Forestillingen er en undersøgelse af, hvad der får et godt menneske til at melde sig ind i et parti, hvis ideologi strider imod medmenneskelige værdier.

Dato:
19. november 2014