Næste hold begynder den 8. September

Besøgsdagen udfordrede og begejstrede

Faellessang bag

Det var en forventningsfuld skare af både elever og gæster, der tidligt lørdag eftermiddag skød Besøgsdagen 2019 i gang med sang, akkompagneret af skolens kor, efterfulgt af en velkomsttale fra forstander, Jacob Kjærsgaard. Herefter gav eleverne på kreativ vis de besøgende klogere på, hvordan en helt almindelige hverdag på Hadsten Højskole forløber.

Efter de indledende øvelser var der mulighed for, at gæsterne kunne få lov at opleve lidt af højskolelivet på egen krop. Der var klargjort fire forskellige workshops, som de besøgende kunne deltage i: Klatring, Yoga, Kunst og Kreativitet og Journalistik.

Der blev gået til opgaven med oprejst pande, og vi er glade for at se, at så mange af gæsterne var villig til at deltage aktivt. Også selvom nogle kom ud af deres comfortzone.

Musik og dans til den store guldmedalje

Efter aktiviteterne stod den på intimkoncert med skolens to samspilshold, der hver gav tre numre. Det vakte stor begejstring hos de fremmødte, der havde mere end almindeligt svært ved at sidde stille. Der udbrød periodevis fællessang – særligt til 80’er klassikeren ”All My Love”.

Fyldt af ny energi var det nu tid til dagens sidste aktivitet, nemlig den traditionsrige danseopvisning, der som altid var en fantastisk oplevelse. Danseholdene viste prøver på både engelsk vals, cha-cha-cha, tango og jive, til store fornøjelse for publikum.

Mættet af indtryk, men sultne i ordets bogstaveligste forstand, blev det tid til festmiddagen. Et aldeles veltilberedt måltid, der blev tilsat en god håndfuld sange fra højskolesangbogen undervejs.Efter middagen sluttede det officielle program. For de, der blev på skolen fortsatte festen i Einstein med 80’er tema. Og som tilfældet var det resten af dagen, var engagementet her også helt i top.