Næste hold begynder den 23. februar 2020 - UDSOLGT

Bingo og bonusinfo til kaffeaften

Kaffeaften Bingo Info

Normalt er Bingo noget man forbinder med stille forsamlinger af modne mennesker. Men sådan var det ikke i går aftes, da Trelleborg holdt kaffeaften for de andre elever. Kaffeaften er hver tirsdag, og går på tur, så der hver uge er et nyt gangråd, der står for at lave en fællesaktivitet den aften.

Trelleborg havde valgt at nyfortolke Bingo-ideen, og havde bedt eleverne knytte en historie eller et fun fact til hvert enkelt tal. Eksempelvis var antallet af sko, som en bestemt elev havde medbragt et nummer. Derudover var der flere udfordringer indlagt. Bl.a. blev det testet, hvem der hurtigst kunne tage 13 armstrækninger. Og vindertiden blev så det næste tal i rækken.

På den måde blev alle numrene forbundet med en historie, der afslørede lidt om en eller flere af de andre elever. Der var naturligvis også noget på spil for deltagerne. Eleverne dystede om store præmier, der inkluderede cola, chips, frysepizzaer og cupnoodles. Enhver højskoleelevs drøm.

Efterfølgende blev der, som navnet antyder, serveret kaffe og ikke mindst kage, hvorfor mange af eleverne også blev hængende i spisesalen hele aftenen.