EFTERÅR 2021 - VENTELISTE FORÅR 2022 - LEDIGE PLADSER

Corona-retningslinjer

Højskole forår ophold udskudt

På Hadsten Højskole følge vi til en hver tid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Det betyder blandt andet følgende for hverdagen på højskolen:

• Eleverne er inddelt i primærgrupper, som består af dem, de bor på gang med. Der er ingen afstandskrav internt i primærgruppen, men eleverne skal holde minimum en meters afstand til alle de elever, der ikke er i deres egen primærgruppe. Dette betyder også, at man sidder sammen med sin primærgruppe i forbindelse med måltider.
  • Alle elever og ansatte testes to gange ugentligt ved selvtest. Såfremt en elev har symptomer på Covid-19, bliver eleven sendt til PCR-test og opholder sig isoleret, indtil der foreligger et negativt svar på PCR-testen. Se Drejebog for selvtest (Corona) på Hadsten Højskole.
  • Vi begrænser antallet af gæster på skolen. Eleverne har ikke mulighed for at få besøg, ligesom vi midlertidigt har lukket for alle rundvisninger og offentlige arrangementer, som højskolen normalt er vært for. Dog kan foredragsholdere stadig godt få lov at besøge skolen.

Situationen kan hurtigt ændre sig, og derfor justerer vi også løbende vores retningslinjer. Vi forsøger at holde denne side opdateret, men der tages forbehold for ændringer.

Såfremt du har spørgsmål til vores retningslinjer eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte kontoret på tlf. 86 98 01 99 eller på info@hadstenhojskole.dk

Bestil brochure

Jonathan Kastrup

“Alle vil få noget ud af at tage på højskole. Man skal nok finde sin plads, uanset om man er meget udadvendt eller om man foretrækker at holde sig lidt mere til sig selv.
– Jonathan Kastrup