To ledige drenge-pladser på Forårsholdet 2021 - Ring: 86980199

Corona-retningslinjer

Højskole forår ophold udskudt

På Hadsten Højskole følge vi til en hver tid myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Det betyder blandt andet følgende for hverdagen på højskolen:

• Eleverne er inddelt i primærgrupper, som består af dem, de bor på gang med. Der er ingen afstandskrav internt i primærgruppen, men eleverne skal holde minimum en meters afstand til alle de elever, der ikke er i deres egen primærgruppe. Dette betyder også, at man sidder sammen med sin primærgruppe i forbindelse med måltider.
  • Ved symptomer på corona, skal eleverne testes. I mellemtiden skal de enten tage hjem eller gå i isolation, indtil der forelægger et negativt prøvesvar. Herefter kan de vende tilbage til højskolen. Dette gælder også personale.
  • Vi begrænser antallet af gæster på skolen. Eleverne har ikke mulighed for at få besøg, ligesom vi midlertidigt har lukket for alle rundvisninger og offentlige arrangementer, som højskolen normalt er vært for. Dog kan foredragsholdere stadig godt få lov at besøge skolen.
  • Alle personer, der er i bevægelse fra et sted til et andet skal bære mundbind eller visir. Det gælder både elever, personale og besøgende. Eleverne er dog undtaget, hvis de opholder sig på den gang, de selv bor på.

Situationen kan hurtigt ændrer sig, og derfor justere vi også løbende vores retningslinjer. Vi forsøger at holde denne side opdateret, men der tages forbehold for ændringer.

Såfremt du har spørgsmål til vores retningslinjer eller lignende er du meget velkommen til at kontakt kontoret på tlf. 86 98 01 99 eller på info@hadstenhojskole.dk

Bestil brochure

Jonathan Kastrup

“Alle vil få noget ud af at tage på højskole. Man skal nok finde sin plads, uanset om man er meget udadvendt eller om man foretrækker at holde sig lidt mere til sig selv.
– Jonathan Kastrup

Virtuel Højskole