Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

Den store værelsesdyst

Den store værelsesdyst kastede eleverne ud i et væld af konkurrencer og lege

Efter en uges introforløb, holdt vi i fredags den første fest på skolen. Eleverne bød ind med taler, festsange og højt humør, og der var planlagt linedancing, tre-retters menu og fest i Søjlehallen, som er et fælles mødested for alle elever og ansatte. Dagen efter var der lidt mere ro på skolen, men eleverne havde ikke mange timer, før de igen skulle være klar til aktiviteter.

Lørdag aften stod den på Den store værelsesdyst, hvor der blev dystet i alt fra Twister til klodsmajor, bordfodbold og Bezzerwizzer. Trods lidt trætte hoveder, fejlede konkurrencegenerne ingenting, og holdene dystede til den helt store Værelsesmedalje. Søndag var der plads til at tage alle de nye indtryk ind, før elevernes skemaer begyndte mandag.

Weekenderne på Hadsten højskole er enten friweekender eller højskoleweekender. På friweekender vælger nogle af eleverne at tage hjem, mens alle elever bliver på skolen i højskoleweekender. Her er der fuldt program i løbet af weekenden, og der er altid planlagt fest om lørdagen i elevernes egen bar Einstein, som nogle af eleverne har meldt sig til at styre.