Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

Dyst om Danmarksmester-titlen

Introugen er godt igang på Hadsten Højskole, og eleverne dyster opdelt efter landeområder

Eleverne har været på skolen i en god uge nu, og der har været fuld fart på aktiviteterne. Den normale skema er byttet ud med en intro-uge, så eleverne for alvor kan lære hinanden at kende. En af dagene brugte de på konkurrencen Danmarksmester. Her bliver de delt op efter landsdele og dyster i forskellige discipliner i løbet af dagen.

Der var blandt andet mælkekasseklatring, pasta-og-skumfidus-bygning og staffet på programmet. Alle hold kæmpede bravt, og i sidste ende løb København og øerne med den eftertragtede titel som efterårsholdet Danmarksmester. Stemningen var dog heldigvis stadig så god efter kåringen, at hele holdet samledes til brætspil og bordtennis i Søjlehallen.

I dag begynder den rigtige undervisning, og hver elev har sit eget skema, som de selv har sammensat mellem de 60 forskellige fag, vi udbyder på skolen. Det er stadig muligt at begynde på efterårsholdet med septemberstart. Ring eller skriv til os for at få en brochure eller booke en rundvisning, når det passer dig.