Efteråret 2021 er landet og klar!

Det var med bankende hjerter, svedige håndflader og lettere anstrængte smil, at 110 nye højskoleelever for godt en uge siden for første gang satte deres fødder på det sted, der bliver deres hjem de næste fire måneder.

Hvem er de andre? Hvem skal jeg bo sammen med? Passer jeg ind? Er højskolen overhovedet noget for mig? Rækken af ubesvarede spørgsmål var lang, men der var trods alt lidt trøst at hente i, at alle var i samme båd.

Som minutterne gik, faldt nervøsiteten stødt og roligt, og blev i stedet erstattet med smil, grin og lidt mere afslappede skuldre.

Den første introduktion til de næste fire måneder

Traditionen tro bød den første uge på en introduktion til højskolen, samt til alle de fag, som eleverne har mulighed for at vælge. Dertil kom naturligvis en række aktiviteter og lege, der skulle bringe eleverne tættere på hinanden. Det involverede blandt andet fællesdans, sangskrivning og en fotoudfordring, hvor de skulle finde forskellige steder i Hadsten by.

Til at runde en hektisk uge af, blev der afholdt introfest fredag aften. Festen bød på en række elevtaler, en god portion højskolesang og en skøn treretters middag. Derefter blev dansegulvet åbnet, og blev flittigt benyttet indtil musikken forstummede hen på natten.

Efter en grundig rengøring af skolen, blev det tid til at kigge lidt nærmere på den natur, der ligger i området. Samtidig var det en kærkommen mulighed for at få frisk luft til de lidt trætte hoveder. Søndag bød blandt andet på en værelsesdyst, inden det blev tid til at lade op til første rigtige uge med skema.

Den er nu i gang, alle elever er i fuld gang med at prøve deres nye fag af, solen skinner og alt tegner til, at det bliver endnu et begivenhedsrigt og festligt efterår.