Næste hold begynder den 6. januar 2019

Elever drager på studietur

Gangene på Hadsten Højskole ligger i de her dage næsten øde. Eleverne har pakket deres kufferter og er sammen med lærerne taget på studietur. En af grupperne drog til Washington og New York. Her besøger de museer, møder politikere, finder undergrunds jazzklubber og går på opdagelse i gaderne. Med sig har de vores musiklærer Steffen, der selv boede et par år i New York og derfor kender de fleste smutveje og særlige oplevelser.

Den anden gruppe har snøret vandrestøvlerne og pakket eventyrlysten, inden de satte sig i bussen mod Spindl i Tjekkiet. Her bliver de udfordret med klatring, rapelling, bobslæder og vandreture i højdemeter. Efter fire dage i naturen tager bussen dem til Berlin, hvor der er både historiske oplevelser, graffititure og god mad på programmet.

Vi ønsker dem alle en god tur. Og glæder os allerede til de kommer hjem og sætter liv i huset igen.