Næste hold begynder den 6. januar 2019
MAR

Elever hyldede højskolesangbogen

På Hadsten Højskole sætter vi stor pris på fællessang. Hver morgen holder vi morgensamling, hvor vi begynder med en sang. Læreren, der står for morgensamlingen, vælger typisk en sang fra Højskolesangbogen, som vi synger sammen. I de fælles musiktimer er der til gengæld masser af tid til sangønsker fra eleverne. Og de fylder typisk sedlen over ønsker ud.

Vi er vant til sangglade hold, og forårsholdet er ingen undtagelse. For nylig havde de et forslag oppe på Fællesmødet, der gik på, at vi skal udvide det fra én til to sange per morgensamling. Det er der ikke altid tid til, når lærerne har noget vigtigt på hjerte.

Derfor var der, ikke overraskende, stor opbakning, da P2 og DR K i samarbejde stod for arrangementet ‘Live fra Højskolesangbogen.’ De havde planlagt en hel dag fra morgen til midnat med fællessang. Blandt andet på Dokk1 i Aarhus. Cirka 25 af vores elever meldte sig som frivillige hjælpere til arrangementet og sørgede for, at alt gik efter planen. Både vores forstander og flere lærere var også med til arrangementet. Det var skønt at se, hvor meget glæde sangene også spreder andre steder end her på vores skole.

Hvis I vil se noget fra arrangementet, ligger det stadig  inde på dr.dk:

DR K

Derudover er Hadsten Højskole også med til at arrangere Maratonsang i Aarhus, hvor vi også synger os igennem Højskolesangbogen inde i FO-byen. Det er den 21. juni, og vi håber på at se en masse sangglade mennesker. I kan læse mere om det og tilmelde jer her:

Maratonsang Aarhus