Næste hold begynder den 6. januar 2019

Elever i StorySlam-finale

Tags :

“Og vinderen er … Marc Ladegaard” Sådan lød det inde på Teater Katapult i Aarhus, da vores elev Marc gik videre fra semifinalen i StorySlam.

På højskolen underviser Kristian Kirk i faget StorySlam. Han har selv tidligere vundet selvsamme finale inde på Teater Katapult og er dermed i puljen af Danmarks dygtigste historiefortællere. Disciplinen går kort og godt ud på at fortælle en selvoplevet historie på seks minutter. Den kan være sjov, alvorlig eller overraskende. Temaet bestemmer du selv. Til sidst er det op til publikums klap at afgøre, hvem der vinder titlen som aftenens bedste historiefortæller.

Vi har haft faget i et par år nu, og der er god tilslutning. Flere og flere kommer også til arrangementerne rundt på scenerne i landet, og Aarhus er et af de steder, hvor StorySlam for alvor har vundet indpas. En genre der ellers kommer fra den amerikanske scene.

Eleverne finpudser deres historier og lærer om forskellige fortællegreb i undervisningen, og så prøver de materialet af foran skolen til morgensamlinger eller foran en fyldt sal på netop Teater Katapult.

Marc er nu en af tre elever fra Hadsten Højskole, som skal være med i finalen, hvor seks historiefortællere dyster om æren og en tur til Island. Det foregår 13. december inde på Teater Katapult. Kom forbi og få en god historie 🙂