Næste hold begynder den 6. januar 2019
MAJ

Elever taler på RØST

20 elever fra Hadsten Højskole tog samlet til RØST, hvor halvdelen af dem holdt taler for publikum

Der var samlet udflugt for en gruppe elever i weekenden. De tog på RØST-festival, som byder på både musik, taler og debatter. Talerne stod blandt andet eleverne fra Hadsten Højskole for.

De havde forberedt hver deres tale og trænet den foran de andre. De blev rettet til, trænet lidt mere og fra scenen fortalt til flere hundrede andre unge. Der var nerver på, men det gik over al forventning, og bagefter var der mulighed for at høre andre taler, gode koncerter og oplæg fra blandt andet debattør Geeti Amiri og chefredaktør for Zetland, Lea Korsgaard.

RØST-festival er et tilbagevendende arrangement, som vi Hadsten Højskole altid deltager i. Vi glæder os allerede til næste år.