Hadsten Højskole
Næste hold begynder den 6. januar 2019

Elever instruerer reklamefilm

Alle Højskoleweekender har et tema her på Hadsten. Vi beslutter det i samarbejde med en gruppe elever, der planlægger aktiviterne.

Weekendens tema var ‘På film,’ og vi fokuserede især på reklamer. Fredag aften var der forskellige oplæg om reklamers historie og virkemidler, om kreativitet og idéudvikling og debat om, hvorvidt reklamer er onde eller ej.

Eleverne brugte hele lørdagen på i grupper at idéudvikle, filme og klippe deres egne reklamer. Om alt fra en overhead projector til eneværelser på Hadsten Højskole og H2o-sandaler.

Lørdag aften rullede vi den røde løber ud, serverede velkomstdrinks og tog billeder af eleverne i deres fineste Hollywood-puds. Et veloplagt værtspar guidede forsamlingen igennem aftenen, der stod på festmiddag og awardshow med priser, takketaler og masser af velfortjente klapsalver.